trött som ett as

Hemkommen från kickboxningen med Sess. Man är alltid maximalt utmattad efter den och det känns så jävla skönt. På onsdag kommer listan för de som vill köpa handskar. de kostar 900 :- vilket kommer svida lite i kassan man de är de värt för de är så sjukt kul. Upplevde idag att folk börjar bli lite mer sociala i gruppen och inte bara pratar med de man känner. Men ja kanske inbillar mig?

Imorgon har vi bara en lektion eftersom de andra är inställd. Sedan blir de att köpa med sig lunch till körskolan och sitta där till ett. Hem och plugga internationell ekonomi, kanske matte och lite filosofi sedan skall jag kanske träna om jag hinner och efter de blir de filmkväll med Gasse. Skönt att göra något slappt på kvällen. Om han vaknar nu då vill säga. Godnatt<3


Today

Så skönt att mitt shcema är lite ändrat. Skall ju gå körsång som en 50 p kurs. Och istället för att ha den två gånger i veckan kommer vi bara ha den en gång i veckan vilket betyder att jag slutar 13:50 på måndagar istället för 16:10!!!

 

Idag har jag träffat Teresa en stund. Jätte skönt att prata med henne. Fast jag tjatade nog hål i huvudet på henne. Men vad gör det! Jag hade ju trevligt i alla fall. Och det är ju det viktigaste!

Titta så stor hon har blivit! Jag känner på mig att bebisen kommer snart. I can feel it!

 

 

 

För övrigt idag så har min stora sis tagit sitt körkort! Äntligen tog hon tag i det igen efter 5 år. Starkt kämpat! Så jag var ute och åkte en sväng med henne eftersom hon inte ville åka själv första gången, haha!

Snart är det min tur, och jag hoppas att jag tar det på första försöket!

Jag skall åka till lager 157, ullared, kungsmässan och andra roliga platser helst hela tiden!

 

Och här är dagens oufit. Ber om ursäkt för mitt sjukt snygga ansiktsuttryck! Bra att kläderna (kolla strumporna!) var snygga i alla fall!

 

 


Godmorgon!

Idag börjar jag egentligen klockan tio eftersom marknadsföringen var inställd men skall till läkaren igen så då får jag upp och hoppa tidigt. Men det är inte hela världen. Dock blir de ingen kaffe i termosmugg eftersom jag skall dit. Slutar ganska tidigt hela veckan =)

Nu skall jag gå till bussen och på den skall jag läsa lite rättskunskap för att fräsha upp minnet av läxan vi hade. Sedan får jag förhoppningsvis tillbaka mitt skrivhäfte som jag glömde på sushibaren som Alexander tog hand om. Den innehåller trots allt 30 sidor läxa.

Aja, oviktigt men bra. Pusshej


Veckan



Måndag: Läkaren på morgonen, skola till 13:50, körskola, plugga, träna
Tisdag: Skola, körkortsteori, plugga och träna
Onsdag: Skola, Plugga 30 sidor internationell ekonomi deadline, Träna
Torsdag: Läkaren, Plugga
Fredag: Skola, jobba hela eftermiddagen med en föreläsning,  middag och eventuellt utgång

Inte så jobbigt kanske men ändå mycket som skall göras!


Bröllop och jäkelskap

Igår var  jag som sagt på bröllop. Jag orkar inte ens lägga upp bilder och då kanske ni förstår hur tråkigt det var. Alla var så reserverade och pratade bara med folk dom redan kände. Det hände inte så mycket, vi åt och hamnade mitt emot ett par tjötrövar.

Sedan åkte vi hem vid tolv och då släppte mamma och pappa av mig i stan. Så jag åkte med Gasse och gänget till en lokalfest i gamlestan som inte var superkul. Adam var aspackad som vanligt, Patrik blandade äckliga drinkar och Gasse var hes och träffade på sitt ex. Haha. Men eftersom dom är goa att umgås med så hade vi väl det helt okej. Sedan drog dom vidare ut i staden och jag åkte hem eftersom jag var så sjukt trött efter gårdagen på Parkan. Mycket dans och drinkar blev det där med sjukt skönt folk. Träffade många man kände och alla var verkligen trevliga. Bra musik och go stämning gjorde susen. Sedan vrickade Larne foten innan vi gick på bussen hem dock, så hemresan tog lite längre tid än väntat. Även jag trampade fel efter ett par hundra meter. Denna gången var det inte av alkoholen utan utmattning.



Behöver jag säga att det var Gaytema på Park Lane? Dock var killen bakom spännisen sjukt snygg. Jag och Larne diskuterade och kom fram till att de antagligen inte var bögar eftersom de senare flörtade sjukt mycket med alla tjejer och tog kort med dom.. ;)



Tack för en underbar kväll tjejer


Nikon & Harry

Idag har jag varit på Nikon school. Det är en kurs som man får gå på gratis vid köp av en nikon systemkamera (vet inte om det gäller vanliga kompakt kameror).

Och fy fan säger jag bara. Såååå himla tråkigt!

Jag är absolut inget kameraproffs, men jag kan ju lite. Och allt han snackade om.. ja, han pratade som om vi alla kunde allt. Var bilden te.x. för ljus skulle man över exponera bilden lite. Och hur fan gör man det då???

Han var enligt mig ingen bra talare eller lärare.

Nej säger jag bara. Jag satt och bara härdade ut 2,5 h. Ångrar att jag ens gick dit.

 

Och efter den tråååkiga kursen gick jag och Robin på Harry Potter på bio. Och den var ju också tråkig. Filmen kändes meningslös. Den kom aldrig riktigt igång liksom. Hoppas verkligen att nästa film som också är den sista har något vettigt att erbjuda.

 

I like Harry

 


Oj vad hände där?

Som ni kanske ser skrev jag mitt förra inlägg klockan tre på natten och inser nu att det inte har något sammanhang. Jag var dock inte full men måste ha varit väldigt trött? vad tänkte jag med där egentligen? Haha, ska berätta mer detaljrikt och bättre snart efter lite körkortsteori.




PARK LANE igår

Igår hamande vi tjejer på park lane där de var homotema och enda anledningen till att de hade 18. Innan var vi hemmá hos mika, jag, josefine, malin och Mika., Efter mycket förkrök och enykter malin fick vi skjuts in till stan. När vi kommer in träffar vi tre supergay killar som tom. "jag har aldrig...." Sedan kom vi i alla fall in. Trodde massa tjejer skulle stöta på mig. Jag har säkert en hel bock om man behöver rabbla upp 1999 uttal..


Galen kväll igår

Igår var det en helt galöen kväll. Hinner inte berätta nu eftersom jag skall åka på bröllop och skall hålla tal. En bild säger mer än tusen ord, men denna är lite fjortis. haha


'


Ta mig tillbaka

Skall snart åka och jobba efter en dag i skolan. Är lite lagom seg men det var gott med sushi idag. Satt och läste igen de två böcker som jag fick av Linn och Malin som jag fick när jag fyllde år som de hade gjort om mig. Blir så glad varje gång... kan inte sluta tänka på när vi var i alperna i februari.. Ta mig tillbaka!



Hoppas vi alptjejer ska äta middag imorgon som är halvt bestämmt. Hoppas på en till resa i vinter!

Onsdag =)

Idag hade vi första lektionerna och första lunchen. Vi skulle äta sushi men fick reda på att restauranten utgått när vi kom dit så det blev take away greece. Inte planerat men helt okej gott. Tyvärr var det pommes till.

Efter det hade vi världens sämsta introduktion till vårt projektarbete. Nu vet ingen hur de ska göra, vad man skall skriva om eller hur man ska lägga upp det. Hennes urkäkt var att alla inte var här och att alla inblandade lärare inte heller var där, sjukt onödig lektion. Hon gjorde inget bra första intryck. men skall försöka att inte hata henne lika mycket som engelska läraren eftersom jag skall ha henne i matte C. HJÄLP!

Efter skolan blev det en välförtjänt fika på espresso house och sedan körskolan i några timmar. Nu har jag fått min halka framflyttad till om två veckor tack vare på min underbara lärare. Måste ligga i med teorin som fan nu. Skall även hinna välja en roman som skrevs på 1800 talet som jag skall läsa innan de blir övningskörning och kickboxning med SESS. Skriver lite senare! Nu börjar plugget igen...







Första skoldagen sista året

Och så kom år tre, kan inte fatta att tiden har gått så jävla fort. Men vill ju inte låta som en gammal mamma. Efter en timma i skolan åkte många av oss till ett fik i Haga där vi satt och hade mys i någon timma. Nu planeras allt vi vill göra under terminen, som klassresa, få med fler till alperna på februarilovet och jag vet inte allt..

Peter tog körkort igåt btw. GRATTIS


Malin njöt av en  cheesecake i stan


Dessa muppar försöker vi få med till alperna

Själv unnade jag mig en delikat(o) boll. Sedan blev det en lång runda på stan med Linn, Malin och Anton. De shoppades de ena och de andra och vi träffade på massa folk, bland annat en från mitt sommarjobb. JAG SAKNAR DOM!

Eftermiddagen förgylldes av en lyckad körlektion och en helkväll med gossip girl repriser med Linn och popcorn, kunde inte blivit en bättre startdag på skolan. Imorgon ska ja prata med rektorn angående min studieplan som saknar 50 poäng så då måste jag vaaer pigg.

PUSSHEJ

en gång om dagen, får jag ont i magen!

Åhhh.. jag har jätte ont i magen. Den kurrar, gurglar och gör ont. Men jag är inte hunrig. Jag åt nyss och efter det tog jag en power nap. Och vaknade med typ kramp i magen.

Kan detta vara mensvärk? 

Mensvärk är något som jag lyckligtvis sluppit undan i alla år. En gång kom jag hem från skolan och pekade vart det gjorder ont. Jag frågade mamma vad det var och hon svarade självklart: mensvärk. Jag blev helt förskräckt. Hade aldrig känt sådär tidigare!

 

Nu väntar jag på mamma. Vi skall åka och vaxa benen och svänga förbi Triumf glass för att köpa med oss något gott hem. Mormor och hennes gubbe kommer förbi på en fika vid 18-snåret. Och någongång efter kl 19 skall jag övningsköra med pappa.

Guess what? Teori och uppkörning bokat nu! YEEEEES!!!!

 

 

 

 

 

me and my sweet t-shirt

 

 


Mittbena

Jag är lite efter alla andra. Men jag testade på att ha mittbena igår (bara på kvällen när ingen annan såg förståss). Och det såg ändå helt okej ut trots att jag har kort hår?

 

Check this out!

Det är väl ändå helt okej eller? 

Vågar man gå runt såhär?

 

 


Dietist skit

Idag är dagen innan jag börjar i skolan igen. Trots detta var jag uppe halv sju i morse eftersom jag skulle till dietisten för rådgivning för min allergi. Men det visade sig att hon inte var specialist och de hade diskuterat om de skulle skicka min remiss vidare. Men det gjorde de inte. Varför? Hon kunde ju inte mer än vad jag själv kunde. Fick ialla fall tid för allergitest på torsdag hos min läkare ! Men de låter läskigt. De ska ge mig ämnen och se om jag får allergiska reaktioner. Men de är ju under kontrollerade tester.

I alla fall, ska til körskolan sedan och skall även hinna med stan en snabb sväng. Jag tycker inte att de är någon idé att gå och lägga sig igen så jag tänkte se lite på greveholm i någon timma. Älskar verkligen den julkalendern, jag tröttnar aldrig. Var även inne på Biancos hemsida och fastnade för dessa snyggingar..


Men vi får väl se hur det blir när lönen kommer. De är ju snygga både till vardags och som partysko. Prio ett är dock boxningshandskar till träningen och en bra skolväska! Nu blir det lite film!


Ung mamma

Jag vill inte vara ung mamma (Eller skall jag bara säga mamma?). Tyvärr, men jag har mycket kvar att uppleva, många saker att göra! Jag vill resa, festa och springa runt som en idiot. Jag är väl helt enkelt inte mogen än. Fast undra om man någonsin blir det?
Jag kan tänka mig att man blir mogen, för man är illa tvungen om man nu skall ha barn (hemskt det lät, inte menat så).

Mina barn kommer bli barnligare är barnsligast, och gud så kul dom kommer ha det!

 

Foto taget av mig

 

I lördags på jobbet kunde jag inte tänka på något annat än min vän Teresa som, som sagt, skall få sitt barn snart. Egentligen var hon beräknad tills den 17 Sep. Men senaste mötet hos barnmorskan visade att det kanske blir förlossningsdags redan den 1 Sep! NICE? 
Jag bara tänkte och tänkte på den lilla söta ljusrosa krabaten som hon kommer ha hemma i sin famn. Det låter ju ändå helt underbart på något sätt.

Jag kommer dock inte ens våga hålla i ungen. Jag kan ingenting om barn.

- obs, nu kommer hon inte tillåta mig hålla honom efter hon har läst detta, haha!

 

 

Jag har ävern börjat fundera över varför detta med att vara ung mamma är så mycket merannorlunda än att vara mamma? Liksom, bara en vanlig mamma? Hur kan ämnet "ung mamma" eller "unga mammor" vara så stort? Det är ju hur många som helst som är det?

 


Jobba jobba joooobba

Jobbet igår gick helt okej. Idag gick det bättre!

Jag vann en säljtävling idag! Man skulle sälja för så mycket som möjligt, och det var ju inte direkt så att jag sprang runt som en galen kanin för att sälja mest - allt man vann var gratis mat (jag hade ju med mig lite smått och gott).

Men hur som helst så vann jag och mina arbetsledare sa att de flesta låg på 60 - 71 men jag låg på 81 kr i snitt! Kändes lite  bra att veta att jag ändå på något sätt är en... tillgång?

Jag åt hur mycket som helst, var ju tvungen att passa på! Tjejer, läs och njut, skit i att äta äckliga sallader ;D Jag åt en dubbel QP, stor pommes, mc flurry och en dounat.

 

Och i morse när jag började jobba fanns en elektriker på plats. Sladdarna i värmeskåpet vid fritösen, alltså vid pommesen, hade börjat brinna och värmeskåpet var ur funktion. Hur skulle vi nu hålla våra pommes varma? 

Så det var ganska jobbigt när det blev mycket folk utan nästan några pommes. Glömde massa saker och var helt förvirrad. Men det löste sig till sist!

Och ca en timma innan jag slutar så vänder jag mig om och ser att lampan i värmeskåpet är släkt. Vilket kan bara kan betyda en sak. Skåpet gick sönder igen! Men denna gången löste det sig snabbare :)

 

För övrigt har jag nästan bara haft trevliga gäster idag som har varit väldigt vänliga och till och med hälsat när man hälsar på dom. Tummen upp för det!

 

Nu sitter jag här och är heeelt död. Jag hade nog kunnat lägga mig för natten nu. Men jag har fastnat vid Urban legends (som egentligen inte ens är bra, men vill ju veta vilka som är sanna). Och så har jag planerat att se på vid din sida som jag har fått låna av syster yster.

 

 

PS: Jag såg ice age 3 i fredags. Jag tycker att den var ganska mysig. Bättre än 2:an tror jag?

 

 

 

 

 

 

 


Godmorgon!

Idag bad jag mamma väcka mig när de gick upp eftersom jag vill vänja ig vid att gå upp lite tidigare.. eller i alla fall innan tolv. Och nu sitter jag här och är besviken. Skulle ha tränat nu mellan 11 och 12 tänkte jag men nej, gymmet har sommartider. Så de öppnar klockan 14 idag? Vad är det för tid? De finns folk som vill träna?

Men men, ja  funderar på att gå ut och springa istället. Men steget dit är väääldigt långt. Men jag vill vill vill! Orkar jag?

Senare ska jag träffa min sötis och om jag inte går ut och springer tvingar jag med henne på en power walk. Skall även övningsköra!

SPRINGA? SOMNA OM? SPRINGA? SOMNA OM?


Shopping

Idag kunde jag inte hålla mig. Behövde en mindre partyväska och hittade en på bikbok på för 149 kr. Tror även Sess har en sådan. Praktisk sak som får plats med pengar, mobil, kamera och busskort. Kan det bli bättre?



Var hemma och tog igen mig idag efter allt festande de senaste helgerna. Vi har massa goda björnbär i trädgården som jag gick och plockade till min fruktsallad. Till den tittade jag på en film med familjen som heter "Man on fire"  med Denzel washington. Han kan vara den bästa skådespelaren någonsin!





Lite kvalitetstid för sig själv är nog det bästa som finns ibland! Uppskattat efter en sommar fullspäckad med jobb och party! Godnatt!


Fredagen blev spontan?

Igår jobbade jag kvällen och var inte på speciellt bra humör eftersom alla på jobbet var sega och trötta på varandra och ingen var särskilt trevlig. Jag fick i alla fall sluta tidigare och Mika hör då av sig och frågar om jag skall med ut? Jag kände att jag inte hade något att förlora så så blev det. Jag träffade henne och hennes kompisar på Chez Amis där vi blev kvar ett tag. Det var segt folk och inte speciellt bra ställe men vi tjejer hade kul där en stund i alla fall ..


Mikas vänner som var supersköna tjejer


Mika och en social "Markus" som bodde i Vasastaden. Spelade in hela detta mötet som blev väldigt spontant


Queen hamnade vi på där vi träffade många vi kände =) Här träffade jag min sötis som även följde med mig hem senare på kvällen



 


Update

Jag är lite seg på att uppdatera när jag har mycket i huvudet men det ska bli bättring när skolan börjar (på tisdag). Känns ju helt overkligt att man skall tillbaka dit och sitta som én uggla i ett år till. Men sedan är det studenten. Om man tänker på de är de ganska läskigt, vad kommer hända sedan?

Fikan mend Mika var underbar. Mycket¨prat om allt och vi hann fika i två omgångar. Vi hann också att planera en alperna reunion hemma hos henne nästa fredag! I cant wait!




Glömt

Jag tror att jag ibland glömmer av att jag har en gudomlig blogg att sköta.

Och ibland skiter jag nog helt enkelt i det. Men här är jag i alla fall! Go och glad!

 

 

Idag skall jag jobba på Mc Donalds för första gången på två månader. Jag undrar om jag har glömt av hur man gör? Jag kommer vara nybörjare igen! 

 

Sedan skall jag på fest med Linn and the gang (dvs. klass-tjejerna och några av Linns kompisar. Det kommer nog bli nice. Dock kom jag på några flertal anledningar till att inte dricka ikväll. Bla...

 

1. Jag är fattig (man köper dricka där, dock väldigt billigt, men jag är fortfarande fattig!)

2. Jag skall övningsköra imorgon med pappa eftersom jag snart inte kört på typ... två veckor. Och jag vill gärna hålla igång eftersom uppkörning och teori snart skall bokas.

3. Jag jobbar imorgon igen.

4. Jag har supit tillräckligt den senaste månaden.


Trött eller?

Idag har det varit en lång dag med körkortsteori och kickboxning. Jag och Sess satt på körskolan i ca: tre timmar och pluggade stenhårt. Sedan bar det hem till henne och vi gjorde en brakmiddag för att orka med träningen. Eftersom jag inte tål margarin blev det många stekpannor och kastruller trots att vi nästan skulle äta samma mat.

Träningen kändes segare än förra gången men de kanske var för att man hade träningsverk?

Idag har jag också varit hos våran banktant och skaffat eget digipass. Innan när man har använt pappas så har man varit rädd att göra något fel så att massa pengar hamnar på fel ställe. Men de behöver jag inte nu eftersom jag har mitt eget!

Får bara hoppas att jag inte börjar shoppa massa på internet nu =). Imorgon blir det plugg på körskolan och en efterlängtad fika med Mika. Tycker de är så himla kul att vi har börjat umgås lite mer. Vi åkte ju till alperna i februari tillsammans med 3 av våra gemensamma kompisar och kände inte varandra så bra då. Sedan efter resan rann det ut i sanden men nu verkar det som om chansen finns till att lära känna henne. Hon är en underbar tjej och man blir så glad av henne! =)

Senare på kvällen skall familjen bjuda på middag så då blir det nog inte så mycket bloggande för min del. Har jag tur hinner jag plugga lite teori senare på kvällen.



Go tjej det där

Spontan kväll

Efter en dag full med pluggande av körkortsteori blev det en rolig kväll. Jag, Larne och Linn träffade några killar som vi lärt känna genom Larne för att ha en allmänt lugn och trevlig kväll. Det blev pizza som jag inte ätit på hur länge som helst och massa tjöt om allt. Vi var hemma hos Alex och alla har så sjukt härlig och torr humor. Precis så som vi gillar det. Sociala och roliga människor. Det blev en trevlig kväll och sedan gick dom ut. Men vi tjejer var så trötta så för oss blev det hemgång. Idag har jag nog skrattat för ett antal månader framåt. Alex är sjukt duktig på att få folk att skratta. Det är bara omöjligt att inte göra det.


En glad Larne med pizzorna i knät!

Rix fm festival

I söndags fick jag med mig Linn på Rix fm festivalen på Kulturkalaset trots att vi båda var slitna och trötta. Det började vid fem så vi såg till att vara inne då. Det var hur mycket folk som helst och massa barn. Detta året var det ganska bra band som skulle spela som. Alcazar, angnes, EMD, Sara don finer, och massa andra. Det kanske låter sådär och de är ingen musik jag sätter mig och lyssnar på på spotify kanske men de blir alltid lite bättre när man går på spelningar med stämmningen och allt. Dock var förbandet det sämsta någonsin. Det var ett band och en tjej och en kille som sjöng. Hon gjorde bra covers och var gravid samtidigt som hon rockade så hon fick helt klart godkänt. Men när han skulle sjunga började folk röra på sig och halva publiken började smsa istället. Så då beöver jag inte ens utveckla hur det lät?


Alcazar rockade på scen


EMD vad lagkom populära bland alla tjejer

Sedan mötte vi upp Jake som bestämde sig för att komma in efter sin träning. Vi chillade runt lite på stan och letade först efter någon avlägsen bar som Linn hade hittat någon dag men den hittade vi inte tillbaka till. Så Jake blev hunrig och föreslog att vi skulle sätta oss på Viktoria. Jag tycker inte att de är dumt att vara stamgäst på något ställe men om man skulle dra ett genomsnitt på hur många gånger jag ätit där skulle de bli en gång i veckan hela sommaren. Om jag inte minns fel så är det ca: 7 gånger. Vi var ju även där dagen innan så vi hamnade på Queen istället som är mer pub.
Där blev det ett glas rött och ett långt kvällsprat med två goingar. Riktig mysig men inte lång kväll.







 

Underbar kväll med tjejerna

I lördags blev det en spontan utgång skulle jag säga. Kvällen började först med att jag, Linn och Josefine skulle ut och äta. Alla tjejer går i min klass. Vi tänkte oss en enklare middag på korgen Viktoria i Vasastaden i Göteborg och så blev det. En halv timma innan jag skall gå smsar Jennifer i min klass mig och frågar vad jag gör. Detta slutade med att hon också följde med.

Vi åt grillbuffé och drack gott vin. Det blev mycket prat om vad alla gjort på sommaren. Trots att vi träffats under sommaren finns det alltid saker att berätta och skvallra om, det verkar som om de aldrig tar slut. Så otroligt kul att träffa tjejerna från klassen och nästan ladda inför skolan tillsammans. Det kändes verkligen bra.


Jag och Linn



Underbara vänner och jag på middag


Sedan blev det prat om eventuell  utgång på keybar och den skulle inte vara långvarig? Utgång blev det och Linn gick hem vid tolv eftersom hon jobbat från klockan sex på morgonen. Sedan blev det dans hela natten lång. Träffade massa personer jag kände och hade en bra kväll. Det blev mycket dans och mingel och halv tre kände jag och Jennifer att det var dags att halta sig ner för Avenyn och hemåt. Jag fick henne att åka min väg hem som är en väldig omväg för henne och jag tror att jag somnade till på spårvagnen för att jag var så himla trött och aldrig hade haft så ont i fötterna. Men det skall ju kännas att man lever!


Mitt släktkalas

Hade släktkalas för några dagar sedan. tycker dock att min släkt krymper eftersom alla blir äldre men denna gången kom även min morbror och firade mig vilket var sjutk oväntat. Mammas sida brukar vi inte fira och dom firar inte oss. Det har bara inte blivit så och med stor släkt skulle man inte hinna med alla i alla fall. han har träffat en ny tjej med en dotter som ser ut att vara 17 men är 11? WHAAAT?  Men nu hoppas jag att vi ska fortsätta hålla bättre kontakt med dom... Av släkten fick jag i alla fall massa blommor, pengar och jordgubbschampagne. För pengarna jag fick köpte jag en klocka som jag velat ha länge. Jag har haft klocka i många år men tusen olika för att de har gått sönder.. Nu bestämmde jag mig för att investera i en som för hoppningsvis inte gör det..


En del av min tjocka släkt

Sedan kom SESS förbi och försågs snabbt med ett glas champagne. Glömde dock att fråga om hon var hungrig men hon gillade vinet i alla fall. Senare åkte vi in till stan för att egentlieg träffa några från stockholm som dock blev kvar hela kvällen på Way out west. Vi tog årets langos som vi alltid gör och sedan träffade vi Linn väldigt spontant på avenyn som hade tappat bort sitt gäng på fyra personer, vet dock inte hur hon lyckades med detta...



Detta blev ingen långvarig kväll på stan utan den slutade hemma hos jennifer med rispuffar. Dagen efter kommer vi på att jag inte kan äta något till frukost så ja ställer mig och gör persisk omelett som jag lärde mig för flera år sedan då jag umgicks med en tjej från Iran. Ser kanske gräsligt ut men de är sjukt gott och ännu godare på bröd..




I'm sooo prettyyyy oh so preettyyy

Hej hopp sug snopp!

 

Om 7 minuter skall jag kila väg till bussen. Jag skall TILL SKOLAN. :O Jag börjar inte skolan förens nästa tisdag. Men jag skall på "möte" idag med rektor Bengt för att prata om mina kurser i tvåan. Det har blivit något fel angående min tyska kurs, och i skolan är det ju obligatoriskt att läsa språk i minst 2 år.

Förhoppningsvis kan jag nog knycka till mig schemat för höstterminen också!

 

Sedan blir det bilskolan, Weho! Jag börjar se ljuset i tunneln igen. Det går liksom upp och ner det där. Ibland känns det som att det är jätte långt kvar. Och ibland är jag riktigt stolt över mig själv. Jag menar, så mycket har jag faktiskt inte ansträngt mig.

 

Så, såhär söt är jag idag!

 

 


My birthday

Jag vet att jag är lite sen på att uppdatera men bättre sent än aldrig...

När alla kom var dom hur fina som helst, glada och säkert hungriga. Dom var ganska reserverade då de inte anade vad som väntade. Mina två umgängeskretsar eller vad man skall kalla det blev ganska uppdelade men detta särade jag ganska snart på eftersom det var en poängpromenad på G. Frågorna handlade om interna skämt och minnen som jag hade med folk och eftersom de var blandade grupper kunde de svara på mycket med hjälp av varandra, plus att de var tvungna att vara sociala med alla. Vissa såg till en början lite obekväma ut men de gick väldigt bra!




jordgubbschampagne åt folket





en av grupperna på poängpromenad




ja det blev inte så mycket bilder för min del under denna kväll men roligt hade vi i alla fall. Jag hade köpt på tok för mycket mat. Måste tänkt på en hel släkt när jag köpte den så mycket fick tyvärr slängas. Mycket brukar blev det trots att jag tyckte att jag städade bra men sedan bar det av in till stan där nästan alla följde med in på nattklubben DEEP. Veronica Maggio skulle spela men gjorde detta endast i 15 minuter. Men jag var med mina underbara vänner och de gjorde min kväll och dag till den bästa!

(jag jobbade dagen efter)


Yams birthday

Yammi hade ju sin grymma födelsedagsfest för typ... en vecka sedan.

 

Och det finns bara en liten detalj som jag tycker är riktigt värt att nämna. 

Jag var väl lite full, men jag kände mig full i skratt hela vägen in till stan i Patriks bil med Johnny, Per och Ikka i bagaget och 4 pers i baksätet (en av dom var jag).

Och när vi sedan klev ur! Haha, 9 personer i en vanlig personbil. Inte illa pinkat!

(Jag vet att det är livsfarligt och tänker i efterhand hur dumt det var. Men vi alla gör väl dumma saker när vi är påverkade?) > dålig bortförklaring, men jag har tyvärr ingen annan

 

 

Middag
Jag och Y med var sin San fransisco
Öl, röd drinkmix och sprite!
I bilen!
Poängpromenad

 

 


min

Igår var det Björn Rosenström i herrljunga parken. Det var helt okej!

 

Måste bara säga att min pojkvän är bäst. Han stöttar mig, han finns där för mig, han gör allt för mig. Han bara är hur bra som helst. Jag är stolt över dig älskling.

 

 

baby på hans student

 


DEPP

Nu sitter jag här ännu en gång. Känner mig fortfarande handikappad eftersom Robins tangentbord är ergonomiskt och skit svårt at skriva på!

Igår la vi oss jätte tidigt, ovh idag har jág suttit här och väntat på att Robin skall sluta jobba. Jag som hatar att vara rastlös känner mig verkligen helt deprimerad just nu.


AAH galen dag

Igår fyllde jag ju 18 år och dagen var galen. Nu skall jag borsta tänderna och sedan berätta mer om hela dagen, eller förberedelser, middagen, och reaktioner. Och bilder blir det självklart!

Lalala

Hejsan hoppsan!

 Igår var det som sagt födelsedagsmiddag hos Y med poängpromenad och grejer. Jag har dock inga bilder så ni får väl helt enkelt kika när Y skriver sen.

 

Snart skall jag bussa in till stan och fika med Linn. Sedan blir det bilskola ett tag och ännu senare skall jag tåga hem till Robin. Funderar över vad jag skall göra imorgon när han är på jobbet hela dagen?

 

Jaja! Jag har inget vettigt att säga och känner mig lite stressad.

Tänk att jag kunde lagt ner dessa två minutrarna på att städa mitt rum istället?

 


God kväll

Först skall jag börja med att ge svar på en kommentar på ett föregående inlägg där min mindmap på mina vänner var med. Det är alltså hur jag lärde känna alla, och inte vad vi gör nu. Enligt SESS så går vi ju båda på Polhem nu men de var inte så jag lärde känna henne! Dumbom där. Hoppas hon och Tess har det mysigt. Själv skall man jobba imorgon på sin egna 18 års dag! GAH! Men pappa skall hämta mig så vi hinner fixa det sista och så kanske de blir en sväng förbi buttricks!

Idag har jag jobbat och efter det hade jag dubbel körlektion med underbara Stefan . MIn och Sess körlärare som är så jävla skön och det är verkligen kul att köra med honom. Imorgon bokar jag även min halka, gott! Btw, så här såg min outfit ut idag...


Leggings med skinnlappar på kväna från MQ



Sedan jag jag självklart fixat för morgondagen.. nu är bordsplaceringen på plats, allt drickbart, musik, dekoration och dukning m.m. Så nu behöver jag kanske inte stressa ihjäl mig?

Nu har alla som inte kan komma och komma bestämmt sig och allt är klart!


'
Nu är det dags att sova, det blir en lång dag imorgon.
Godnatt


 


Modetönt? (10:30)

Nej det är inte jag. Tycker inte att det är något fel på att vara det dock, kanske lite krävande bara?


Men ibland kan jag få infall och känna att jag måste ha något nytt som är inne och känna mig supersnygg. Jag tror inte att någon annan märker det, men jag måste uppfylla mina egna krav. Anledningen att jag kom och tänka på det var att jag sitter/satt på jobbet idag och funderar på min outfit imorgon. Jag vet redan vad jag skall ha på mig och har nästan inte kunnat hålla mig från att lägga ut en bild på bloggen. Men det har jag inte! De får ni se imorgon. Men nu skall jag bara komma på om jag vill ha accessoarer, hur skall man ha sminket och vilka skor?


Jag hinner inte gå och köpa några skor så får antingen bli svarta pumps eller ett par liknande ankelboots?

                         

Till skall jag i alla fall ha en krämrosa mindre fransväska. Hade det gått min väg hade jag hunnit köpa en svart liten väska, men jag har verkligen inte haft någon tid. Det har varit svårt att panikshoppa när mitt bankomatkort inte har fungerat med, men de gör det nu.




Men vad skall man ha för färg på naglarna? Det är typiskt mig att alltid måla fransk manikyr för att det är enkelt och jag själv tycker att det är snyggt. Men de börjar bli ganska enformigt och känns verkligen inte lika trendigt. Kanske är piffigare med en annan färg? Men vilken?




Teddy

Godkväll!
Lite kvällsbloggning från min sida hemma hos Teresa. Hennes lägenhet är riktigt mysig nu och hennes mage börjar bli stor. Lite mer än en månad kvar innan bebisen kommer!

Tänkte slänga in kvällens låt. Dock en låt som jag har lyssnat på ett tag men som jag verkligen älskar!


Teddy Geiger - Halleluja
(skit i videon, det är själva låten som är viktig. Hittade dock ingen med bättre ljudkvalité)




You're the girl in the back of the room
My wallflower that's in bloom
You're so oblivious to this
I could fall into those eyes
Pretty circles that I try to escape into, yeah
Well hallelujah when you look at me
And hallelujah you're the halo over me
And you're all that I need

With you, every day is Saturday
With you, Every word you say is like a song
With you well, everything is obvious
Hallelujah, hallelujah
Well I found you, I found you
I found you, Hallelujah

I never thought I'd take that jump
A nervous laugh around someone
I'm sleeping in the palm of your hand
The way you whisper on the phone
I hear your voice when I'm alone
Cause you always understand just who I am

And hallelujah your love is free
And hallelujah you're the halo over me
And you're all that I need

With you, every day is Saturday
With you, Every word you say is like a song
With you well, everything is obvious
Hallelujah, hallelujah
Well I found you, I found you
I found you, Hallelujah

The best things are unexpected just like this
Like a billboard in the sky you just can't miss
And I'm never letting this love go
Hallelujah, hallelujah

With you, every day is Saturday
With you, Every word you say is like a song
With you well, everything is obvious
Hallelujah, hallelujah
Well I found you, I found you
I found you, Hallelujah



Bilder från helgen i Falkenberg

Tänkte även slänga in lite bilder från helgen i Falkenberg som jag hittade på facebook, då min lata vän inte skicka de till mig =)


Utomlandskänsla i Sverige? Åk till Skrea Strand i Falkenberg


Hennes farbror som ägde stugan lämnade en flaska skumpa till oss =)


Stugan vi bodde i, utan vatten, toalett och dusch.

Gissa vem som vann minigolfen? (inte Malin i alla fall) =)

Flashback till Grekland, fast inte lika varmt





God kväll!

Jag är lite dålig på att uppdatera, eller rättare sagt idag har vi varit det. Idag har jag varit på jobbet där han som flörtade med mig kom förbi IGEN! Jag verkade dock väldigt ointresserad och upptagen så han tröttnade ganska fort och hann bara fråga  "vet du något bra ställe där man kan äta indisk mat?". Men när jag sa att jag inte visste slapp jag både en 30 minuters konversation och en eventuell utbjudning. Det låter hemskt, men hallå? Han är 30 och har barn? Nejtack.


I alla fall. Idag har jag och mamma handlat massa till min middag och vi bar redan igår in borden.. såhär ser det ut än så länge..



Som sagt vi bygger om men när det inte är klart kan man alltid använda rummet som lagerlokal. Nu har dock två personer backat ur i sista sekund vilket är lite tråk, hoppas verkligen inte fler gör det...



Drinkpinnarna är inköpta...



Kollegieblock till skolstart, piffigt med barnsliga mönster?


Jag har gjort klart bordsplacering med namnskyltar och även lite sånghäften om någon tänker ta ton.. gjorde även en kreativ framsida som förklarar kort och gott hur jag känner alla på middagen eftersom alla inte känner varandra., kände för att lägga ut en smygtitt. Den enda som kommer se den är antagligen Sess och Angelica. Men det får de stå ut med.

 
Lite roligt va?
Godnatt

Sista veckan!

Godmorgon bloggen!

Som ni kanske vet så jobbar jag en vecka längre än Sess, så går på min sista vecka nu. Klockan är sju och jag skall snart gå till bussen. Lycklig idag över att min direktbuss börjar gå idag igen så sparar hela ´15 minuter. Men det är också bekvämare än spårvagn.

Dagens planering ser  ut så att jag skall jobba till halv fem, sedan skall jag och mamma handla all mat, champagneglas, dekorationer och mycket mer till min middag på onsdag! Det sjuka är att alla kan komma, tänkte mig att någon skulle säga att de inte kunde, men icke! Jag är så glad och igår testade vi att musiken fungerade efter att ha burit och torkat av 24 stolar =)

Idag ser jag ut såhär påväg till jobbet!

outfits

Trevlig dag!

Katten

Haha! Det där med mobilblogga var inte riktigt min grej ser jag. Inlägget såg ju skitskumt ut!

Denna helgen har varit jätte mysig. I fredags kom jag hem till baby och jag, Robin, Putte och Mulle skulle åka och bada. Vi var vid (enligt mig) ett jätte äckligt badställe. Sjön var helt brun, fullt med insikter runt omkring och massa ank-bajs på hela gräsmattan där man låg.

Men på lördagen var vi vid en mysig sandstrand. Sjön var helt klar och jätte långgrund. Fick faktiskt en massa färg på väldigt kort tid. Sedan bjöd Robin på Mc Donalds lunch innan de andra hade kräftskiva medens jag åt grillat på utsidan. Blev lite kortspel och annat också såklart!

 

Jag, Robin, Malin & Patrik

 

 

Och idag tog jag och baby en promenad där en söting till katt förföljde oss as länge så vi gick hem. Haha! Men jag lyckades i alla fall använda kameran en del! Nice, huh?

 

 

 

 


Underbara helg

Nu har jag varit i falkenberg hela helgen med Malin. Vi hade världen bästa dag igår med strålande sol. Vi låg åp strande från klocckan 11:00 till 16:30, alltså nästan sex timmar. Vi åt glass och jag blev överlyckling när jag hitta en mjölkfri glass hos SIA.

Dagen innan hade vi spelat minigolf med hennes familj och gissa vem som vann? JAG!  Så jag fick alltså denna glassen av hennes mamma.

På kvällen cyklade vi in till Falkenbergs centrum och åt hur god mat som helst.l Vi valde dock fel ställe då vi märkte att det blev mest drag på det vi först hade dissat. Dumt av oss m en de får vi ta igen. Nu funderar vi på att ta en tripp till smögen om en vecka när jag har slutat jobba, men får se vad ekonomin säger om detta.

Köpte nämligen en ny kamera idag, cybershot från Sony. Den skak tydligen vara väldigt bra och jag kände att jag verkligen ville ha en kamera till min middag på onsdag. Så nu får ni se massa bilder på den kan jag lova. Det hade väl i och för sig kommit upp ändå men alltid roligast att lägga upp egna.



malin skulle skicka bilder från i helgen vilket hon inte gjort så dom läggs upp lite senare.. Nu skall jag installera min kamera på datorn och sedan skall jag spela en omgång på trafikskolans cd innan jag skall sova. Har gjort storstädning och burit bord och stolar idag. Jag kan lova att det blir ett grymt långbord i alla fall, hoppas att det blir som jag tänkt mig. En sak jag dock inte har fattat är hur man skriver upp sig själv och tex. + 10 på en gästlista på en nattklubb. Jag har bara hittat sidor där man kan skriva upp sig själv? Men så blir det när man är nybörjare på fältet!

Godnatt!

Mobilblogg

Hej där! Just nu sitter jag i bilen med Robin och mobilbloggar för första gången! Han hälsar! Jag: Skall vi roadtrippa? Robin: Vart? Jag: Till ett sladdställe? Så nu har vi precis varit och sladdat! Skall ta tåget hem om 40 min.

...

Hej bloggen!

 

Just nu är jag på världens sämsta humör och försöker dessutom skriva på Robins ergonomiska skrivbord. Inte okej alltså!

Idag har vi solat och badat. Här badas det i skö och det var underbart att inte känna saltsmak i munnen efter man har kommit ovanför ytan eller slickar sig runt läpparna.

 

Mitt huvud sprängs....

 


Köpas idag!




...

och

.....Headset
och.... Kenzas nya halsband från MQ?

Detta är vad jag skall kolla på idag. Eller rättare sagt skall handla om det finns!
Känner att jag inte har råd egentligen, men jag skiter i det. Jag är lycklig när jag shoppar och kommer därmed fortsätta :D
Skorna från H&M får vänta. Det lär ju komma in (förhoppningsvis) ännu snyggare modeller i höst!

Fick förresten min snygga väska från tradera igår! Den var skit snygg!
Kanske kan lägga upp bild på den ikväll.


30 års krisen ?

Sitter här på jobbet nu och pluggar körkortsteori som vanligt. Dock, blev jag lite störd när en av vaktmästarna (en manlig sjuksköterska) kom förbi här och helt plötsligt blev väldigt social av sig. Synd var då att de var en av de stunder som det verkligen inte fanns något annat att göra så jag var tvungen att vara social.


Vi kom in på utbildning, varför jag var här och hur gammal jag var. När jag nämnde min snara ålder så var hans kommentar "Ja det var ju ett tag sedan man var i den åldern. Men då var det mycket fylla och raggande". Jaha?


Han svettades dessutom som fan här inne och då måste jag nämna att det är AC på hela sjukhuset. Hur varmt tyckte han att det var egentligen? Han hade dock pluggat i Australien och rekommenderade det varmt. Så man kanske kan binda en kontakt? Men innan han gick sa han att vi kanske ses nästa vecka då eftersom det är min sista? Okej. Han kan ju hoppas på det bästa. Egentligen skulle han bara lämna en patient men stannade i 30 minuter. Känns som att jag alltid skall råka ut för alla med 30 årskris? De är ju trevliga men jag vet inte. Känns egentligen inte som min grej, men tydligen är det så?


I eftermiddag kommer Molle och hämtar mig på en plats som jag fortfarande inte vet vart den ligger och sedan åker vi till Skrea strand i Falkenberg. Känns ju lagom betryggande att hon inte har nämnt min allergi till sina föräldrar som skall fixa maten ikväll? Vi får väl hoppas att jag överlever. Lär ju få köpa egen mat?

Tänkte att jag skulle hitta en passande bild till detta inlägg och googlade därför på ordet kris. Så dök denna upp!


Ögonen hänger

Usch!
Jag har inte haft någonting alls att göra på flera veckor och bara för att det är min sista dag idag så försöker chefen hitta massa arbetsuppgifter till mig!
Jag som hade tänkt mig en helt slapp dag med vila i omklädningsrummet för sista gången?

Fick även min faktura från tele2 igår. På den första veckan med mitt abonnemang står det alltså att jag skall betala 158 kr i sms. NO WAY!
Skall ringa dom så snart jag kan så att de kan fixa det.

Idag gick jag upp extra tidigt eftersom jag skulle packa inför min helg hos Robin. Han bor ju ganska långt bort.
Och det jobbiga är att jag måste liksom packa med grejer så att jag kan varierna mellan olika outfits, plus sommaroutfit och något kallare outfit. För vad gör jag om det blir kallt?

Idag har jag på mig en klänning med en liten volang nertill i färgerna vitt, rött och lite orange (ser lite beige ut enligt mig). Under denna har jag mina beiga chinos eftersom det passar bra, det är kallt på kontoret och jag får med mig ett par byxor. Så jag packade även med ett svart linne som går till chinosen  (och joggingbyxorna som jag lever i hos Robin) och den ljusa koftan som jag har på mig, plus ett par jeansshorts som också funkar med linnet och den ljusa koftan.
Och så min typ helt oanvända jeansjacka från ginatricot !

Tele2 suger ibland

Jag hatar tele2.
Just nu gör jag det i alla fall.

För ca två veckor sedan beställde jag ett abonnemang hos tele2. Comviq kompis, det innebär att jag smsar, mmsar och ringer gratis till alla tele2/comviq mobiler. Sedan kostar det 0,69 kr i uppkopplingsavgift.
Eftersom jag smsar ganska (väldigt) mycket, speciellt med min pojkvän som inte har comviq så beställde jag ett så kallat sms-paket samma dag som jag tecknade abonnemanget. Killen jag beställde utav lovade att aktivera mitt sms-paket samma dag som min nya kontantkort för abonnemanget aktiverades.
Några dagar senare ringde jag igen för att kolla hur man går tillväga om man vill betala sin mobilräkning med autogira (de drar summan direkt från kontot). Jag frågade då tjejen om även mitt sms paket var inlagt och hon svarade ja.

Idag krånglade min mobil skit mycket och jag kunde varken smsa eller ringa. Jag fattade ingenting. Då ploppade det upp en text där det stod något i stil med: "Detta sms har inget stöd. Kontakta din operatör."
Så då ringde jag till min operatör, tele2.

Då visar det sig att idioterna som jag pratat med innan har lagt in mitt sms-paket, för det fanns ju där i min "profil" eller vad man skall kalla det, men INTE aktiverat det. Och vad är det enda jag gör på jobbet? Jo, nämligen smsar. Så de har alltså tagit betalt för alla mina sms till andra operatörer än tele2 comviq.
Jag sa till tjejen, som var mycket trevlig, att jag inte tänker betala eftersom det är dom som har gjort fel. Och hon höll ju såklart med mig och var väldigt hjälpsam.

Men ändå. Nu kommer jag få två alldeles för höga fakturor. Och när jag får dom måste jag ringa in så att de kan åtgärda problemet för att sedan skicka mig en ny räkning.
Och tänk om jag inte hade haft något saldotak (summan du kan spendera på en månad)? Då hade jag ju aldrig märkt det och så hade det kommit hem en SKIT DYR räkning om en månad.

Jag vet att jag inte behöver betala osv. Men man blir ju ändå orolig! Det är så mycket skit inom just mobiltelefoni-världen. Man blir ofta lurad hit och dit.
Jag tänker ju verkligen det värsta. Att de kommer säga att jag skulle ringt in tidigare eller något (ringde ju iof idag, typ 20 dagar innan nästa faktura skickas ut) och att jag måste betala ändå. Eller att jag måste betala för att sedan få tillbaka pengar om typ... ett halvår?

Direkt efter jag hade pratat med tjejen så fick jag ett sms där det stod att mitt sms-paket kommer aktiveras 2009-08-07 dvs. imorgon enligt beställning. Så jag kommer ju bara få en räkning på mina samtal och sms för de första 7 dagarna denna månaden. Men tänk om dom säger till mig: "Nej, det står här att ditt sms paket aktiverades 2009-08-07 här, så tyvärr får du betala för de skickade smsen."

DÅ DÖDAR JAG NÅGON. Jag fattar allvarligt talat inte hur de kan vara så klantiga.

Bör jag ringa igen och säga något för att vara helt säker?


The taste of sunshine

Nu har jag precis ätit lunch som bestod av ris och fiskbullar. Inte jättegott men ganska nyttigt?

Man blir så himla glad när man ser att solen lyser. Åt min lunch i säkert 27 graders värme där jag satt och jäste samtidigt som jag pratade med SESS i telefon. Idag är det inte alls mycket att göra. Känns som om jag har pluggat körkortsteori och skrivit på word hela dagen.


Jag har i alla fall gjort klart bordplaceringen till min middag. Det jag såg såhär efter är att de är lite fler tjejer än killar och eftersom jag tänkte att vi skulle sitta varannan så blev det lite ojämnt. Jag vill inte att vi skall sitta så bara för att utan för att de är många som inte känner varandra. Kanske lite onödigt att avslöja hur vi skall sitta nu ifall någon av dem läser bloggen men de går ut på en speciell sak som jag inte behöver avslöja. Varje plats har en speciell mening och det är inga "uppdrag". Det har ju alla haft i alla år och det känns så enformigt nu. Det är aldrig någon som gör uppdragen ändå. Jag vet att jag hade "ät från grannens mat" en gång. Min granne och jag gick i samma samhällsgrupp men kände inte varandra. Så jag ville inte att hon skulle se mig som "tjejen som tog mat från mig". Med andra ord, jag gjorde aldrig uppdraget. Nu skall jag i alla fall leta lite låtar som vi kan sjunga innan vi skålar!



Tjata

Dagens planer:
- Jobba, såklart
- Gå på stairmastern efter jobbet i minst 50 minuter!
- Stretcha ordentligt
- Hem, duscha, äta
- Baka eftersom det är min sista dag på jobbet imorgon. Vettefan vad jag skall baka bara?
- Packa lite grejer som jag skall ha med hem till Robin imorgon
- Bonniers!

Imorse trycke jag i mig massa chips innan jag gick hemifrån. Och det var ju onödigt eftersom jag inte längre är hunrig. Frukoooost? Ah, älskar ju frukost! Viktigaste målet på dagen!
Får väl peta i mig två mackor i alla fall...

Ikväll tänkte jag dessutom tipsa om en jätte bra låt. Kan inte göra det nu eftersom jag inte kan vara inne på youtube på den här datorn :)


Godmorgon sommartider

Hann ju inte blogga igår eftersom jag kom hem lite sent efter min middag med jessica, Vi hade grymt kul och så himla mycket att prata om. Kom på att vi hade mer gemensamt än vad vi trodde. Vi åt varsinn ceasarsallad och det var hur petnoga som helst med min dressing och sånt. Men så fick jag in en med dressing. Det var inte han som jag beställde av som gav mig den men när han fick höra att det va dressing på den fick han utbrott och typ sprang in och hämta en ny?

Detta var i alla fall på Viktoria, ett förkörksställe i stan som har skitgod mat och han är skitsnygg!

Sedan var jag hemma vid elva. Skrev även fel igår, det var inte Fjällbacka vi skulle till utan Skrea strand i falkenberg! Det är som att åka utomlands med en strand på över en km, beachvolleyboll, afterbeach och allt. Hur mysigt som helst. har varit där två gånger innan och vill åka varje sommar. Det som är bra är att Malin som jag åker med har hus där!

Och jag fick mitt nya bankkort och min handkräm igår när jag kom hem. LYCKLIG! Nu skall jag kila iväg till jobbet!

Fanny's hot

Godkväll!

 

Strax skall jag borsta tänderna och hoppa i säng! Men innan det tänkte jag lägga in ett inlägg under kategorin foto.

Det här är bilder som jag tog på min snygga vän Fanny en faktiskt ganska kylig dag i början av sommaren. Typ första gången jag använde den nya kameran dessutom!

 

 

 

Vad tycks?

Söt bebis

Har ni någonsin sett något sötare?




Satt och googlade massa konstiga ord i brist på annat att göra. Och så tänkte jag på min baby boy och googlade därför baby.
Jag har även hunnit med ännu en powernap i omklädningrummet idag. Men idag hade jag en anledning! Jag mår faktiskt inte så bra, har haft konstant huvudvärk och varit helt seg. Undra om det är min längtan efter yoghurt glass från triumfglass som gör det?

Slutar jobba om 50 minuter! WEHO.
Och om 19 timmar och 50 minuter är jag helt avklarad med sommarjobbet för detta året. Suck on that!


Mys på jobbet

Just nu är det inte så mycket att göra på jobbet för mig i alla fall. Jag svara i telefonen lite då och då annars sitter jag faktiskt och pluggar lite körkortsteori och skriver frågor med svar som jag och SESS brukar förhöra varandra på. Måste säga att det ändå är ganska effektivt. Längtar tills vi båda är lediga så vi kan ses lite mer och plugga massa teori tillsammans. Vi har ju till och med samma körskolelärare och så sent som förra veckan fattade han att vi var vänner.


Jag har just nu en påse med lite naturgodis, ett äpple och en varm kopp kaffe bredvid mig. Kan ju inte äta mina favoriter ur naturgodissortimentet, de med yoghurt längre men jag har just kommit på hur gott det är med valnötter och torkad frukt. Det är ju faktiskt godare än godis och plus i kanten är att man inte får ont i magen?


Nu är det bara tre timmar kvar på jobbet!




Seg start på dagen, men solen lyser!

Idag lyckades jag försova mig för första gången på hela sommaren. Som tur är har jag en pappa som vaknade tidigt och rusade ner för trapporna...


"Vet du vad klockan är eller?"


Det värsta var att jag hade vaknat "halv sex" då klockan egentligen var halv sju och tänkt, Nej men klockan är ju bara halv sex, en halvtimmas sömn till.


Men så blir det när mobilen håller på att se sina sista dagar. Ingen hör vad jag säger när jag ringer och den vill inte väcka mig. I natt åkte en kompis till mig till Visby för att vara där i en vecka med strålande sol. Är lite smått avensjuk. Men i helgen skall jag nog till fjällbacka med Malin. Hennes föräldrar har hus där och Malin har ju körkort så det kan nog bli lite mysigt. Det skall bli fint väder och vi kan ta en biltur till Smögen?


Jag är bara lite orolig över min allergi mot mjölkprotein. Jag kommer få köpa med mig massor med egen mat. Så de kanske blir lite jobbigt, vill inte få någon allergisk reaktion där men jag får väl passa mig. Hoppas på att man kan ligga i bikini och steka i helgen i alla fall.


Nu är det snart lunch här på jobbet och det skall bli gott. Längtar dock till ett glas vin med Jessica sedan som jobbar på Gina Tricot och alltid har sjukt snygga kläder. Jag hade också velat jobba i en klädaffär!


Så Sugen!


Arga vänner

Jag blir så jävla förbannad!


I maj fyllde en kompis år, låt oss alla henne för EVA. Jag och Yam hade tänkt att ge Eva en piercing i present eftersom jag är den som hellre vill ge lite roliga presenter.

Jag fick en bok med massa gamla bilder från när vi först blev kompisar och fram tills nu av Eva. Det var jätte fint och jag blev jätte glad. Men vad skulle jag kunna göra som är betydelsefullt tillbaka? Jag hade också kunnat göra något med bilder... men hur kul är det att få typ samma grej tillbaka? Jag började faktiskt göra ett bildspel som jag tänkte spelat upp när hon fyllde år. Men eftersom jag jobbade till ca kl 19 på kvällen och skulle missa middagen och allt gjorde jag inte klart bildspelet.


Hur som helst så ville Yam inte vara med på presenten längre och ville hellre köpa något eget. Och jag som skulle jobba hela veckan hade inte riktigt tid att köpa en present ringde upp Eva och berättade om min idé samt varför den inte blir av osv. Jag undrade även om någon annan kompis till henne kanske ville vara med på den istället.

Då fick jag numret till en tjej som jag, tja, man säger väl känner, men egentligen så känner jag ju faktiskt inte henne. Hon och Eva var bästa kompisar en period i alla fall.


Hon var på och hon skulle ta med sig pengar till födelsedagsfesten plus en annan kille som skulle lägga en del också.

Men tjejen hade inga pengar på sig, och killen gav mig typ ¾ av pengarna. Tjejen sa att hon skulle ge pengar till Eva en annan dag, och då räknar jag ju med det. Dom är ju faktiskt kompisar precis som jag och Eva.


På bussen eller vart vi nu var ger jag Eva pengarna från killen och frågar om hon vill ha pengar av mig med. Men hon sa att det inte spelade någon roll när hon fick dom. Jag hade ju bestämt att jag skulle gå med henne.


Veckan efter när jag började sommarjobba börjar jag smsa om att jag skall beställa piercing-tid men det var lite jobbigt med när och så. Jag visste ju inte när Eva kunde osv plus att hon fortfarande inte hade fått pengar av tjejen. Och vad skall jag göra då? Hon sa att HON skulle ge pengar till Eva, inte till mig. Och eftersom jag inte känner henne, anser jag, att jag inte kan ringa och kräva pengar av någon bara sådär. Är hon en vän så hade hon väl gett pengarna till henne och tänkt efter.
(Visst, lika illa att Eva skall kräva pengar av sin vän. Men de känner åtminstone varandra)

I somras när vi var ute och badade en dag bad Eva mig att smsa tjejen och fråga. Jag gjorde det och då fick jag svaret att hon var i Turkiet och att Eva skulle få pengar så fort hon kom hem därifrån. Men jag har inte hört något av Eva om pengarna, och vad skall jag då säga?


Och igår kväll fick jag en kommentar på bloggen där det stod: "att du J skulle fixa min blogg va ju också en del av min födelsedagspresent, men den får jag tydligen inte heller då..."

Jag tycker att man kunde skrivit: "Hej, hur går det med min present? Jag fyllde ju år för skitlänge sedan!" eller något i den stilen. Jag tycker att den kommentaren var ganska kaxig.


Och sedan fortsatte vi att smsa om saken. Jag tycker att hon la väldigt stor press på mig för hela grejen, jag har försökt. Det är fortfarande pengar från tjejen hon skall ha för att hon skall kunna få sin present. Och tjejen har lovat 3 gånger att ge dem till henne (sa till tjejen en gång till igår varpå jag fick svaret: "skall jag ge henne pengarna? Då gör jag det så fort jag kan!" Vad trodde hon liksom???

Och nu är då Eva skit arg på mig för hennes vän inte kan göra rätt för sig.


Hon skrev väldigt mycket om att hon la ner mycket tid på min present osv. Men jag vill helt ärligt höra vad hon ville ha tillbaka av mig. Jag är den som ger roliga presenter istället för seriösa. Och det enda jag skulle kunna göra som sagt tillbaka till henne som skulle betyda något har också med bilder att göra. Och hur kul är det?

Hon ville ha piercingen väldigt mycket när jag frågade, och jag vet inte vad jag skulle kunna gjort annorlunda.


Men nu vet jag till nästa gång att man skall samla ihop pengarna innan i ett kuvert eller liknande. Men som sagt, detta var en present med kort varsel.  Plus att detta var min första "ge-bort-något-i-pengar-stil-present". Inte visste jag vad jag skulle göra. Jag litade ju såklart på att alla skulle sköta sin del av presenten.

Kan förstå att hon är besviken, men då skall hon vara minst lika besvikna på dom andra samt inte ge mig all skit för det.
Fick ju bland annat skrivet på sms: "Trodde fan att vi var kompisar men tydligen inte. Schyst tjej."
Så bara för att man inte fixat någons perfekta present så är man inte bra kompisar?



Att jag ens skrev ett inlägg om detta är för att detta är precis vad vännen gjorde om mig.

En vanlig dag

Mums, tre ostfrallor och vatten till frukost. Haha! Låter säkert jätte tråkigt men fy vad gott det är!
Och det bästa av allt är att varje morgon så får vi färska frallor på jobbet. Inte dåligt va? Då sparar jag en extra kvarts sovande eftersom jag inte behövder äta frukost hemma.

Idag har jag inte träffat min älskling på en vecka och en dag, dvs 8 dagar!!!
Förhoppningsvis kommer han till mig imorgon, men det är ännu oklart. Och i så fall kommer vi ses på fredag. Det innebär att vi inte har träffats på en vecka och tre dagar! En och en halv vecka?
Jag tror inte att vi har varit borta från varandra så länge någonsin?
Saknade honom i natt när jag inte hade någon att krypa tätt intill.

Idag skall Yam träffa Jessica, en kompis ex-flickvän som varit med oss väldigt mycket men som vi tyvärr inte träffar lika ofta längre, ja, ni fattar väl varför.
Jag hade också velat haka på dom, men tyvärr skall jag övningsköra runt den tiden som de skall ses.
Jag får väl helt enkelt boka upp henne en annan dag. Jag har faktiskt väldigt många som jag skall hinna med att träffa nu när jag är ledig tänkte jag. Hade ju dock velat spendera en vecka i sängen först. Ta igen lite sömn (trots att man inte kan ta igen sömn).
Dagens motion blir en av mina och Sarahs pratfyllda och långa promenader. Det skall bli skönt. Solen lyser ju!

Älskar att planera

Idag hann jag med Jennifer trots att jag inte trodde att jag skulle det. Fick en fin humörsvängning tillsammans med en hungrig mage och sa först att vi inte skulle hinna men det gjorde vi! Vi åt popcorn, pratade om sommaren hittills, minnen och mycket annat. Hann också ringa nästan alla som skall med på min middag! Nu är det bara att inhandla lite saker, och planera saker som bordsplacering, lekar etc...

Blir så taggad på party nu när man sitter och planerar. Nästan tvärtemot inlägg mot SESS här tror jag. Men jag testar singellivet som för tillfället är min grej. Men pojkvän är inte fel om man tycker om någon,. Men SESS är min stöttepelare och henne kan man rådfråga det mesta om. Fast nu lät det mer som om hon var min barnmorska?

Nu skall jag snabbt skriva in lite planering och fixa lite bordsplacering. Så får vi se vad det bär av. Imorgon är det ett glas vin med Jessica som gäller. Skall bli sjukt kul att skvallra lite med någon som man inte träffat på hur länge som helst. Men nu är det dags att sova. Kom dock att tänka på hur mycket man förändras mellan varje år mellan sina födelsedagar... om man bara tittar på hur festandet har förändrast genom tiderna....
Kommer aldrig tröttna på att ha stört kul.

Nu skall jag i alla fall sova. Godnatt


Grekland, Naxos 09                  







 

Man blir ju lite smått irriterad

Blir lite arg nu när jag sitter och smygläser lite bloggar på jobbet. När Jag läser vill jag att en blogg skall vara personlig och det skall inte kännas falskt. Något jag uppskattar då är när det finns mycket bilder i bloggen. Där stämmer ordspråket "en bild säger mer än tusen ord" in.


Anledningen att jag kom och tänka på detta är att jag vet att jag själv inte lägger upp så mycket bilder när jag bloggar. Dels för att jag jobbar heltid och för att jag inte har någon kamera för tillfället. När jag och en kompis var i Grekland i början på sommaren så råkade hon tappa den med objektivet ute. Nu har pappa fixat lite med den och visst den fungerar väl men linsen är repig och objektivet går inte enda in. Känns som om jag skall förvara den i en plastpåse om den inte skall gå sönder. I alla fall, kamera går väl att fixa men det som stör mig är att hon inte har erbjudit sig att betala den?


Jag hade nog ändå sagt att hon inte hade behövt det men det är sjukt att hon inte erbjudit sig? Nu slog det mig att jag inte kommer ha någon egen kamera när jag skall ha min middag.. så vet inte riktigt hur jag skall lösa detta?





Sova i omklädningsrummet

Hej hej bloggen!

Guuud, jag är så himla trött så jag vet inte vart jag skall ta vägen. Jag satt inne i omklädningsrummet nyss och tog en powernap på 20 minuter! Haha, undra vad folket tänkte när jag bara var borta?
Viiiiisst, jag är en dålig arbetare. Men jag kan antingen sova lite, eller bara läsa massa bloggar som jag gör hela dagarna? Eller så gör jag lite av varje? Funkar perfekt! Tummen upp för det!

Egentligen skulle jag tränat Body step idag som är min favorit aktivitet på gymmet. Men jag har blivit så slapp med tränandet plus att jag är så himla trött idag så jag tror inte att jag kommer få ut något av träningen ändå om jag går på passet. Jag kör en timme eller något på crosstrainern istället. När man känner svettan rinna är då man mår som bäst, right? Plus att då har jag lyckats förbränna en timmes tv-tid också, som jag istället kan lägga på att plugga körkortsteori.
(var tvungen att ta bort bilden som låg ute här :( )


En kompis smsade mig precis och frågade om jag skulle gå med ut ikväll. Jag tänkte bara: "Neeeej! Aldrig mer dricka." efter i lördags / söndags.
Jag var den som alltid festade förr, sedan skaffade jag en pojvän och därmed ett liv. Vi gjorde saker istället och ja, jag slutade uppskatta att festa. Nu har jag festat och förbrukat alkohol 4 helgeri rad och liksom... jag har ju haft roligt men... jag föredrar faktiskt en hemmakväll med en stor godisskål hos älsklingen? Eller som sagt spela fyrmannakotte med pojkvännen Robin, hans vän Patrik + flickvän Malin sent en lördag kväll (vilket vi skall göra på lördag och jag längtar faktiskt lite, haha).

Hela livet är en fest! Så man behöver ju inte festa på helgerna jämt!
När man festar skapar man inga minnen, och jag vill gärna ha lyckliga minnen tills när jag blir gammal och grå.
Klart man har roliga saker att prata om efter en fest. Och man kan säga "åhh, kommer du ihåg vad han gjorde..." hit och dit. Men det är inget minne som sätter sig i hjärtat (oftast i alla fall, finns ju undantag).


Bloggvärlden

Denna tjejen har sagt några kloka ord! Eller rättare sagt ganska många kloka ord.
Tycker verkligen att alla skall kika in och läsa hennes två senaste inlägg: "Var är alla riktiga förebilder?" och "Bloggvärlden".

Vill dessutom bara passa på att säga grattis till hennes och Hampus små bebisar!

Jag vet inte så mycket om BlondinBella (BrunettBella?) faktiskt. Jag är inne och kollar hennes blogg ibland. Läst lite under kategorin "Självförtroende skolan" eller vad den heter. Kollat lite bilder osv.
Men jag blir ju såklart väldigt fördomsfull när jag läser vad Ellamarie skriver i sin blogg om henne. Och det hon skriver låter ju vettigt.

Något som förbryllar mig är att jätte många har kommenterat hennes inlägg med att dem läser bloggar pga. vad som står i bloggarna. De läser bloggar beroende på om de är intressanta eller ej.
Men hur kommer det sig då att bland annat Kenza och Kissie har så många besökare? Eller tja, de lägger ju faktiskt ut egopics och bilder på vad de har shoppat under dagen... (ironi)


Taxfree

Imorgon åker mina föräldrar till danmark med några utav sina kompisar och jag kan inte följa med eftersom jag jobbar. Men självklart utnyttjar jag läget eftersom det finns taxfree på båten. Det är väl inte så mycket billigare, kanske mellan 10-20%. Men det är ändå något. Denna månaden har jag dock bestämt mig för att inte shoppa så mycket men jag har en förmåga att ha väldigt torr hud och speciellt på händerna. Jag har under åren använt Elisabeth Ardens handkräm som är gudomligt bra! Lena händer upp till 5 timmar och det fungerar super i vinterväder. Men nu tänkte jag testa diors handkräm. Har hört att den skall vara bra och senast jag testade den i an affär så blev resultatet väldigt bra. Skulle tro att den kostar ca: 200 kr på taxfree men det är de värt! Livskalivté!




Boktips

Nu är våran nystartade blogg äntligen startad på riktigt!
Vad tycks om designen gott folk?

Bry er inte om tjejen i mitten som inte kan posa, kolla på mig till höger istället. Det är ju lätt jag som gör hela bloggen med min look. Jag menar, är man söt och attraktiv så är man!

Jag vill inte ha en överseriös blogg. Jag vill snarare ha en rolig. En som man skall ta lite lätt på.
Någon som har läst en shopoholics bekännelser?
Det är en sjukt rolig bok och det är någon i den stilen jag skulle vilja ha bloggen!
Den boken tipsar jag verkligen om. Jag läser vanligvis hemska böcker om barn som har en förfärlig uppväxt och liknande. Men boken om Rebecca Blomwood är något av det annorlunda. Man kan slita sig från den, det kan man faktiskt. Men jag kom på mig själv med att sitta och fnissa osv. flera gånger. Jag levde mig in i hennes karaktär.
Och trots att jag har läst boken innan jag såg filmen så var de båda minst lika bra!




Bruna skor med snörning



Här sitter jag med uppriven hals och dricker kallt kaffe?
I morse tänkte jag trycka i mig lite chips eftersom det såg så gott ut. Men så sätter jag i halsen och typ.. river upp den? Så det gör jätte ont nu när jag sväljer.
Jag vill, vill, vill ha dessa skorna! Så snygga! Men skall man ha svarta eller bruna?
Åhååå, räcker pengarna till? Det är ju faktiskt hela 21 dagar kvar tills nästa lön. Och woops vad långt det lät när man skrev det. 21 hela dagar.. Och om en vecka är jag helt ledig vilket betyder spendera massa pengar på onödiga drickor och glassar när jag pluggar på bilskolan? Känner mig fattig faktiskt. Men jag är också en av dom som är rädd för att slösa.

Vad tycker ni?
Svarta eller bruna?



Godmorgon och prosit!

Idag är en sånn dag när man inser att man borde sova mer än vad man gör. Det regnar ute och är sugen på att stanna hemma. Men nu är det bara två veckor kvar på jobbet, sedan är det en veckas ledighet. Frågan är om man inte kommer bli rastlös då?

Anledningen att dessa veckor kommer kännas långa är för att hon jag jobbar med har en förmåga att ta för givet att jag skall göra fel, och ställer onödigt många följdfrågor...

"Har du gjort det?" "Har du skrivit ut det?" "Har du pratat med henne?"

Men oftast svarar jag JA så då vet hon inte riktigt vad hon skall säga. Tur att hon inte är min chef. Men nästa vecka kommer min favorit tillbaka så de kanske blir lite lättare då. Men kontrollbehov säger jag bara!

Idag har jag en andningshjälp som heter vicks blå salva! Den är verkligen bra när man är förkyld och sliter inte lika mycket på bihålorna som nässpray. Man kan andas och det luktar gott i näsan. Idag har jag ingen aning om vad jag får med mig för mat för mamma gjorde iordning den igår så vi får väl se vad det blir. Nu väntar 40 minuters bussresa och körkortsteori på den!






 

Planering

Åh nu har dagen varit lång. Lyckades i allafall bra med parkering idag när vi övningskörde. Men dock under denna resa säger min pappa något som fick mig att reagera lite?Nu har jag varit singel ett bra tag och han frågade mig om det kändes bra?  Skitbra svarade jag som aldrig har mått bättre. Då säger han såhär...

"Jaa jo ni var ju bra för varandra men det är aldrig bra att binda sig för tidigt. Man måste ju uppleva saker i den åldern.. men kunde ni inte kanske haft ett öppet förhållande?"
 
Ibland undrar jag vad min pappa får allt ifrån och om han ens tänker innan han pratar?
Nu har jag i alla fall varit hemma hos SESS som fixat med vår snygga blogg och hjälpt mig att planera min middag jag skall ha nästa vecka när jag fyller år. Behöver dock massa tips på detaljer som kan vara kul, allt ifrån placering, lekar, dekoration, musik.. you name it!

Imorgon skall jag i alla fall träffa jennifer i min klass som jag inte träffat på länge. Hoppas på chillkväll med te och massa skavller. Skall snart ringa lite om min middag med.. inom dessa dagar Önska mig lycka till!




Är det han?

Tiden går alltid så segt efter lunch tycker jag. Även om det är mycket att göra på jobbet så vill man bara gå hem. Fast de är nog mycket pga. Vädret. Idag är första dagen på länge som jag skall hem efter jobbet. Är alltid ute på massa annat annars men det skall bli skönt...


Skall dock bara äta hemma innan jag skall övningsköra och sedan skall jag hem till SESS och titta på de få bilder vi hann ta innan vi fick massa drinkar av folket i helgen. Skall försöka fixa en snygg banner och det är väl tur att SESS är så duktig, annars hade denna bloggen varit smaklös.


Dagens pinsamma är dock att folk börjar komma tillbaka från semestern. När jag började jobba här för två månader sedan så var det en kille här som sålde medel till oss. Vi pratade en hel del och han la in en stöt. Han var dock nästan tio år äldre och civilingenjör. Han sa i alla fall innan han gick när vi hade ätit glass att han kommer tillbaka om tre veckor och då kanske vi ses om vi har tur? Jag har inte sett honom sedan dess men nu är det en kille här som hälsar varje gång han går förbi, skönt med lunch? Etc. Börjar undra om det är han och i så fall är det pinsamt att jag inte kommer ihåg honom.


Shit happens. Jag är i alla fall apförkyld och sugen på choklad som jag inte tål! Vill ha sommar och sol igen. Hoppas på att vi drar en film hemma hos SESS ikväll med te!


Handledarkurs

Tänkte bara nämna lite om all problematik innan man ens får börja övningsköra hemma.

Fakta hämtad från denna sida.


Bild hämtad från samma sida som fakta


Vad krävs av en handledare?
Den som vill bli handledare vid privat övningskörning för B-körkort måste ha ett handledartillstånd. För att få ett sådant krävs följande:

  • Du ska ha fyllt 24 år.
  • Du ska under de senaste tio åren ha haft körkort för fordonet i minst fem år. Du får inte ha mist körkortet under de senaste tre åren på grund av rattfylleri eller något annat grovt brott. Har körkortet varit återkallat under denna tid på grund av t ex fortkörning får det inte ha varit återkallat sammanlagt mer än 3 månader. Läs mer om detta nedan.
  • Körkortet ska vara utfärdat i ett land inom EES (länderna inom EU samt Norge, Island och Liechtenstein).
  • Du ska ha vana och skicklighet att köra den aktuella fordonstypen.
  • Fr o m den 1 januari 2006 måste handledaren ha gått en obligatorisk introduktionskurs för privat övningskörning, enligt ett beslut som riksdagen fattat.
VARFÖR????


  • Kursen ska vara minst 180 minuter lång, exklusive pauser. Den som anordnar kursen bestämmer om den består av ett eller flera kurstillfällen.

Jag tycker inte att de skall gå efter en viss tid när det gäller denna kursen utan istället gå efter vilket material och information de skall gå igenom och ge.



Dessutom är ju den här kursen helt onödig. Jag har gått den två gånger. En gång med mamma och en gång med pappa. Och jag lärde mig inte någonting alls.
Visst, de berättade lite om hur bältet skall sitta och om bilsäkerheten. Men jag är helt säker på att jag hade kunnat lära mig det själv genom att läsa ur boken i högt två minuter.

De berättade också om att handledaren ej skall skriva på den de kör med, till exempel sitt barn eftersom man lätt blir nervös och gör fel då. Och det är en trafikrisk.

Jag tycker att varje normalt funtat människa kan inse en sådan sak. Annars borde man inte få bli handledare.

Min mamma är fortfarande galen och helt hysterisk när vi kör trots att jag nästan har mitt körkort. Men hon vet ju om det i alla fall. Och hon kan inte hjälpa hur hon reagerar.

Så bara för att de på bilskolan/kursen säger en sak tror dom att hysteriska personer reagerar helt annorlunda?



Kursen kostar ju en hel del också per person.

Är detta en kurs som bara skall dra in mer pengar?



  • Innan länsstyrelsen behandlar din ansökan om handledartillstånd måste du ha betalt en prövningsavgift, som idag är 170 kr. Avgiften avser prövningen i sig, vilket innebär att den ska betalas innan ansökan behandlas, oavsett om du blir godkänd eller inte. 

Det är för ansökan om handledartillstånd. Sedan kostar ju kursen och själva handledartillståndet, eller?


SÖTA BARN!

AAAh sitter på jobbet nu och är barnvakt. Inte världens lättaste. Vi sitter och ritar och skriver. Har även haft högläsning ur "Anna blir vän med ponny". Hon är hur söt som helst, hon heter Alicia och är sex år.

Jag vet inte vad hon kommer ifrån med kanske mexico eller något. Hon har i alla fall följt med mig runt på sjukhuset och undrar över allt. Börjar tänka på när man själv skaffar barn. Snacka om heltids jobb. Men om dom är underbara hela tiden så är det ju roligt. HOn är sjuukt söt. "Vad ska jag måla? Gissa vad jag skriver? Hur stavar man våffla?"

Lite omväxling på jobbet i alla fall


Finns spöken på riktigt?

Hallelihallelå

De första timmarna på arbetspasset brukar jag passa på att läsa mina dagliga bloggar samt andra kanske mindre bloggar som är minst lika intressanta!


Och på något vänster så kom jag in på den här bloggen.
Jag sitter här med en obehaglig känsla över axlarna. Jag skrämmer upp mig själv när jag läser sådant här och kommer säkerligen att inbilla mig att det gör ont i kroppen när jag lägger mig ikväll. Och då kommer jag börja tänka tillbaka på den här bloggen och bli rädd! Tänk om det spökar hemma hos mig, men att jag inte har sett det än, och nu när jag läst bloggen så blir jag mer mottaglig?


Jag tror verkligen på att det finns övernaturliga ting trots att det aldrig har visat sig för mig. Jag har aldrig fått något tecken. Men för mig är det lika självklart att spöken finns som att det finns aliens (dvs. Liv på en annan planet).


Och på tal om sängen. Det är nog där jag är som räddast (jag är faktiskt mörkrädd rätt ofta) eftersom det är mörkt, långt från lampan, sårbar och ensam. Jag är rädd för att när jag tittar skall jag se något, eller se skuggor av något som jag inte riktigt kan urskilja.

Men det är även i min säng som jag är som mest skyddad. Jag har ju en liten sänglampa så jag kan se allt om jag vill, ett täcke som skyddar och att ligga med ryggen nära väggen gör så att inget ont kommer därifrån.

Dessutom blundar man oftast i sängen, åtminstone jag gör det. Och det man inte kan se är ju inte farlig. Det man inte ser finns inte och det man inte ser händer inte!

Dubbelmoral kring min osäkraste/säkraste plats i hemmet?


Vad tror du om spöken? Finns dom eller finns dom inte?


Bibbel babbel

Nu har det kommit tillbaka fler från semestern och det betyder: ännu mindre att göra för mig.

När jag först fick detta jobbet var jag skitglad, jag hade ju fått ett sommarjobb! Men när jag väl satt här och hade så jädrans tråkigt var min tanke att jag inte skulle jobba här mer. Jag hatar att inte ha något att göra.

Men nu i efterhand har det inte varit så dumt. Jag får betalt för att sitta här?

Plus att tänk på hur många det är som inte ens har jobb? Jag är lyckligt lottad!


Men jag är också sjukt trött och längtar tills denna veckan är över och det är slut med jobbet! Då skall jag bara ta det lugnt och vara för mig själv eftersom en del fortfarande jobbar!


DAGENS TO-DO-LIST!
* ringa HK (huvudkontor) angående min lön
* hitta systers kompis Jenny på facebook
*pilla med headern
* städa rummet
* maila över en grej
* förhoppningsvis övningköra, om inte blir det en promenad eller OTH
* mat / lunch tills imorgon


PS: som sagt, tråkiga uppdateringar om inget vettigt alls och utan bilder. Jag hade dessutom kunnat skriva ett till inlägg direkt efter detta bara för att. Jag hade kunnat sitta här hela dagen och uppdatera en gång vart tioende minut. Men det skall jag inte!


Bryggan och valand såklart

Hej där!

Ursäktar en dålig uppdatering igår. Men gud... vi var inte ens hemma sent och jag drack mycket vatten. Men jag mådde piss!!!
Jag brukar vara den som spyr dagen efter jämt, och det är okej, för då mår jag ju bra sedan. Och de senaste halvåret har jag använt mig av resorb (som finns att köpa på apoteket för ca 60 kr) som är en vätskeersättare. Men denna helgen var dom slut och det slutade med att jag låg som ett spädbarn i pappas fotölj dagen efter UNDER KALASET och försökte sova medens de andra "barnen" spelade wii. Då trodde ju resten av släkten att jag också var med och spelade, haha...

Det som jag vill nämna angående Yam's inlägg som hon inte har skrivit är:
Först går vi till bryggeriet då vakten vill kolla leg på oss. Inga problem för mig! Jag har ju fyllt 18! Yam tar osäkert fram sitt leg eftersom hon fyller år först den 12 augusti.
Vakten tar leget, tittar på det och välkomnar oss in. Hon kom alltså in på sitt egna leg?
Hej hopp! Vi gick till valand.  Utan att ens visa leg. Sikken kväll. Vi sjöng, dansade, drack drinkar och var spontana utav bara den.
Vi var dessutom riktiga groggluder och betalade inte en krona (jag säger inte nej, det var ju det bästa av allt. Men okej, vi betalade faktiskt inträde på bryggan). Dock tror jag att killarna trodde att dom skulle få sig någonting, MEN JOBBIGT FÖR DOM för jag har en underbar pojkvän som jag är fullt upptagen med! <3

Mer spontanitet åt oss tråkiga göteborgare! För det är dessa kvällar som blir bäst.
Och nu menar jag inte de spontana festkvällarna, utan alla kvällar och dagar!



Spontan helg om man säger så

Jag tror aldrig jag har haft en sånn spontan period som jag haft dessa dagar. Efter jobbet igår så åkte jag hem till SESS Vi gjorde oss ordning för att ta lite kort som vi skulle använda till bloggen. VI har alltid haft fotodagar så länge jag kan minnas med jämna mellanrum eftersom hon tycker om att fota...

Bilderna tror jag blev sådär dock men när vi står ganska öppet och posar kommer det en kille runt hörnet som frågar vad vi gör. Vi pratar lite med honom och kommer fram till att han är turist och har hyrt en lägenhet av en kompis i en vecka tillammans med en annan kompis. Dom kom från Jämtland och hade bondedialekt.

Han frågar sedan om vi har lust att komma upp på en drink när vi är klara och vi sa att vi kommer senare. Först tänkte vi "Vad är det för mupp?" men sedan kom vi på att vi göteborgare är alldeles för reserverade så vi gick dit. Det slutade med att vi satt där i två timmar och pimpla. Egentligen skulle vi varit hemma i myskläder och förberett för en middag vi skulle göra med några kompisar men icke,

Sedan vinglade vi upp till Ica där vi träffade Gasse, Pelle (som har varit ute och seglat i 3 månader) och sandra. Vi fick med oss tacotillbehör och gick hem till SESS och lagade mat. Det var hur gott som helst och man kan ju äta tills man spricker. Sedan kom de två killarna från Jämtland över. Jag tror det hette Christoffer och Ante. Otroligt nog vad ante 17 och christoffer 24. Här i göteborg umgås man ju oftast med de som är ungeär lika gammla eller i alla fall inte mer än 4 år äldre.

De var sugan på att gå ut men det var ingen annan. Sedan drack vi lite vin och spelade massa lekar. Sedan beställde vi en taxi och jag och Sess åkte med de in till stan. Där gick vi till bryggeriet och sedan nattklubben Valand. Det var sjukt roligt, vi dansade och sjöng och vi fyra hade verkligen kul. De bjöds på massa drinkar och annat och kvällen blev lång lång lång...

Eftersom utgången var allt annat än planerad så hade jag converse på fötterna vilket jag tänkte var heelt opassande men måste säga att det var de skönaste "partyskorna" jag dansat i. Sedan blev det taxi och efterfest hemåt vid 3.

Så denna dag som egentligen bara skulle bli foto, film och myskläder blev något helt annat... Men idag har jag varit löjligt trött och jobbat hela dagen. Och nu på kvällen åkte jag in till stan och träffade några tjejer i min klass. Vi satt i kungsparken och pratade, åt sushi och hade hur mysigt som helst. Det regnade lite men det var fortfarande varmt. En av tjejerna vad Mika som jag bland annat var i alperna med. Jag lärde känna henne genom en kompis men är lite dålig på att hålla kontakten så det var verkligen roligt att träffa henne. Kanske en person värd att lära känna mer.

Tog inga bilder igår, bara några hemma hos SESS. Men när hon ser detta får vi hoppas att hon kan lägga ut lite bilder...



*Planera min middag som jag skall ha när jag fyller år
*Teori
*Träffa en Jennifer jag träffar alldeles för sällan
*Träna
*Storstäda
*Övingsköra mycket mycket
*Jobba näst sista veckan på Sahlgrenska sjukhuset


BLÄ

Guud, vad jag inte mår bra idag.

Det blev en helt spontan utekväll som jag får berätta mer om sen. 

Mår som sagt inte alls bra och skall till pappa på kalas strax...


Lite bilder

Mums… finns det någon bättre serie än OTH (One tree hill)? Jag har sett från säsong 2 – 6 på bara någon månad! Jag är helst fast.
När alla andra såg på OTH och sa att jag skulle se det tänkte jag bara: ”Men shit, töntar, så bra är det inte.”
Men jo, det är SÅ bra. 

Här är i alla fall bilden på siss som jag lovade.





Och så tänkte jag att jag kan passa på att lägga ut lite bilder från min och Ikkas utekväll förra helgen. 
Jag har varit ute på krogen 3 eller 4 gånger sedan jag fyllde 18 år. Och jag fyllde år i februari! TRAGISKT ELLER INTE?

Denna kvällen var vi först på en B-fest någonstans helt öde. Men vi offrade oss och sprang i högklackad i ca 10 min till busshållplatsen, tog oss hem eftersom jag, puckot själv, hade lämnat mitt leg hemma. Sedan drog vi spontant ut och var i stan först vid 01:30. Mötte upp några killkompisar och hade faktiskt skitroligt!


Jag på "festen-helt-öde". Vad har jag gjort med mitt hår denna kväll egentligen???

Jonte och jag skålar!

Johnny dansar

"Efterfesten" hos Johnny


Jag är den som nu för tiden brukar banga sådana här saker. 

”Men nej, det är ju så sent.” Blablabla. Det var därför jag hade lämnat legget hemma denna kväll från början. Men jag hade hur kul som helst och tycker att alla borde satsa på att vara mer spontana. Man får ut mer utav det!



Att suga...

Godmorgon bloggen!

Rolig rubrik va?

 

Jag tänkte verkligen uppdaterat igår kväll när jag kom hem. Men jag var så himla trött och jag bara slocknade direkt! Sov från elva till elva (23 - 11), och det behövdes kan jag säga.

 

Femkampen var faktiskt roligare än vad jag trodde och det är faktiskt ett helt okej vardags nöje om man är ett par kompisar som inte vet vad man skall göra. Femkampshäftet på Liseberg kostar 60 kr och då får du spela 5 spel och får 3 kuponger som gäller på olika hjul.

Dock kom jag totalt sist på femkampen... jag sög verkligen.

 

Jag tänkte först inte gått med till Liseberg egentligen eftersom jag tänkte att det skulle bli segt med systers kompisar som jag liksom, vet om men inte riktigt känner. Och när vi fortfarande var hemma hos siss och käkade satt jag mest bara där och tittade.

 

Men jag tyckte verkligen om hennes kompis Jenny. Jenny är van vid att vara yngst och sprang hela tiden och höll koll på mig och pratade med mig. Efter att Syster och gänget fixat in mig på tyrolen (där det är 21 egentligen) gick Jenny till och med och köpte cider till mig, utan min vetskap. Jag som inte skulle dricka!

 

Jätte gullig tjej som dessutom sammarbetar med en producent just nu (Idol-Jenny, wooow! :P) och har lovat mig att vi skall gå till studion och sjunga någon dag!

 

För övrigt sitter jag här nu. Jag skall bara njuta av frukosten, kanske köpa en glass, dega och jaaa... bara ta vara på dessa timmar då jag är helt ensam i lägenheten och kan slappna av.

 

PS: Det är ju fredagsmys ikväll! Någon som har tips på någon bra film?


 

BLÄÄÄ! Nu tänkte jag precis lägga ut en bild på syster från igår. Tänkte att jag skulle bidra med det. En blogg med bilder är alltid lite mer intressant. SÅ VAR KAMERAN URLADDAD! 


Sugen på utlandet

Jag blir väldigt sugen på att åka utomlands nu. Det är tråkigt väder, mamma har köpt resekataloger och jag är trött på att jobba.... ser tillbaka på juni när jag och Molle var i Grekland på restresa. Vi bokade den 12 timmar innan vi skulle åka. Jag var sjukt brun då! Nu skall jag sova.






Värsta timman i mitt liv?

Ja så kan man nästan säga att jag känner mig. Hemkommen från jobbet klockan elva och varit igång hela dagen. Jag älskar att jobba men när man kommer hem har man så mycket energi så man vet inte riktigt vad man skall göra med den. Idag tror jag att jag har upplevt den värsta timman i mitt liv?

Jag satt på buss 16 påväg hem från jobbet idag. Jag lyssnade på musik och smsade som vanligt. Jag skulle även till MQ för att köpa ett mar leggings som min kompis lagt undan för mig eftersom hon jobbar där. Jag var fruktansvärt trött och gick av bussen för att hoppa på en spårvagn. Plötsligt känner jag mig liksom lite lätt.. något saknades? Det tog inte lång stund förren jag kom på att jag inte hade min väska med mig? Min ÄLSKADE väska var kvar på bussen som redan hade åkt!!


Otroligt nog blev jag ganska lugn och tänkte att det inte var någon idé att få panik. Det enda jag hade på mig av ipoden och min mobil, tur var väl det. Jag fick ringt till västtrafik och anmält min väska på bussen. De sa att de skulle ringa upp inom en stund och så ringde jag mamma som fick spärra mitt bankomatkort. Men västtrafik ringde inte och pappa fick komma och möta mig. Vi sprang runt mellan olika busschafförer som kom och gick men ingen hade en aning om vad vi kunde göra för att påskynda processen. Vi bestämde oss för att ringa igen och då sa han som svarade att ja skulle få prata med henne som jag pratat med först... så med andra ord "hon skulle ringa upp".

Vi åkte till polisstationen men de "hade stängt för allmänheten"  det kan jag tycka är typiskt Frölunda i ett nötskal. Vad ska de vara bra för? Om stationen ligger kvar kan de väl lika gärna ha öppet?

Vi åkte i alla fall hem och så fick jag ett samtal från västtrafik i Uddevalla som sa att hon skulle återkomma inom 5 minuter eftersom jag sa att jag nu hade väntat en timma. I min väska låg min plånbok med leditimation, bankomatkort, nycklar och allt. Hon fick i samma stund som jag satt med polisen i telefon för att göra en anmälan på "borttappat gods" tag i min väska och den fanns att hämta på hisingen! Har nog aldrig varit så lycklig i heeeeela mitt liv!

Som tack gav jag killen som var ung (och säkert tyckte att jag var världens bimbo som inte kunde leva utan min väska) 100 kr som tack. Men kortet är spärrat och jag kommer inte ha bankomatkort på en vecka, jag känner mig lagom handikappad. PLUS att jag förlorde de 100 kr som jag gav som hittelön. Men man lär sig av sina "misstag".

Så min tanke är.... om jag nu lyckas råka ut för detta när jag är under 20?... Hur skall jag då blir när jag fyllt 60? En senil tant?





 


Hej där!
Vi är två tjejer som har tänkt att göra något annorlunda. Vi har tänkt att blogga om våra liv och allt som hör till, på en och samma blogg!

Hoppas du gillar våran blogg och fortsätter läsa den. Den kommer uppdateras ofta och vara full med skojigheter!

För att läsa mer om oss, klicka på kategorin om mig...


Kontakta oss? [email protected]

copyright ©


RSS 2.0