AH, börjar fatta att det är på riktigt!

Nu skall jag beställa min studentmössa och börjar verkligen inse att jag går sista året på gymnasiet? Det händer verkligen. Men jag känner mig verkligen inte äldre på något sätt? krogen möjligtvis, men nu när man varit där hade man nog klarat sig lika bra utan! Ska jag bli vuxen sedan då? LÄSKIGT!
















ge mig motivation`?

Kan inte sluta lyssna på denna goa låten. Har ingen motivation till att plugga och studierna går allt annat än förväntat? Har aldrig längtat såhär
mycket till studenten!












Vardagslyx även på helgen

Nu har jag ätit sushi i två dagar och kommer göra det i fem dagar till framöver till lunch i skolan. Jag bara älskar det. Det är nyttigt, eller innehåller massa omega3. Inte så mycket näring men perfekta lunchen. Snacka om vardagslyx!

 


Söndag kväll...

Visst tar plugget aldrig slut? Jag börjar verkligen be till gud att studenten skall komma snart. Men egentligen kanske man borde ta vara på tiden.

Denna helgen har varit väldigt lugn med spakväll med Larne med massa massage, hårtvättning och bubbelbad. Finns det något mysigare än att sitta med en av sina vänner och bara prata massa strunt, dricka färskpressad juice och bara njuta? Borde verkligen lägga mer tid på det!

På lördagen kom Malin till mig innan vi begav oss till G där även Sess och adam befann sig för att mot alla odds titta på robinson. Nu när man har sett första avsnittet lär man titta på resten med, suck. Jag hatar att följa serier. Men jag skalll i alla fall unna mig en film kl.9 ikväll. SHOOTER, som jag redan har sett men känner att jag måste se igen.

Efter G gick jag och Malin på nattbio och hittade världens billigaste parkering för 1,50 kr! Vi såg självklart New Moon och man kan inte låta bli att vara som alla andra och bli sanslöst förälskad i Robert Pattison. Varför var han inte lika snygg när han spelade sin karaktär i Harry Potter?



Nu är det plugg som gäller fram till klockan nio. Hade velat blogga om Berlin men det får jag göra någon dag när jag har tid. Pusshej










Resan till Berlin

Det var den galnaste resan jag varit på! Sjukt bra, och kan ärligt säga att jag älskar min klass. Den är helt underbar. Hur skall man klara att skiljas vid studenten? men de är väl som Jake säger.. måste man skiljas bara för att man slutar?

Nu är det sjukt mycket plugg dock eftersom vi var borta en hel skolvecka som egentligen inte var inplanerad. Så jag får berätta om berlinresan imorgon när jag har studiedag.! Godnatt!

Utanför riksdagshuset i berlin


KÖRKORT!

Idag tog jag körkort. Den känslan är helt obeskrivlig... de är galet. Snacka om glädjerus. Om en halvtimma skall jag köra ner till centralen och sedan hoppa på bussen till Berlin. Detta kan vara den bästa dagen i hela mitt liv?


Om två dagar...

Då åker jag till Berlin! Skall bli galet roligt. Bussresa ner, och av tidigare erfarenheter kan de bli något av det roliaste på hela resan. Men det återstår att se...

Har snart packa klart, skall bara försöka fjäska för mamma att få låna en paljettklänning av henne och hoppas på att fuskpälsen går att trycka ner i packningen. Nu skall jag göra en smootie och sedan  blir det plugg som vanligt. För övrigt har jag jobbat hela dagen! Pusshej

 















Plugg och GG-kväll

Nu skall jag sätta igång och plugga vilket jag skulle gjort för en timma sedan men nu är det dags att inte blogg aoch stänga ner msn. Senare i eftermiddag kommer Linn hit, (tjejen i min klass som var så grym och fixade resan till berlin). Vi ska plugga lite tillsammans och sedan skall vi se på Gossip girl! Vi följer alltid de tillsammans och nu har vi fått lite mer avsnitt från Nina.











Igår firade vi Jontes 20 års dag...

Jonte som är en gemensam kompis till mig och SESS fyllde 20 år i veckan och firas antagligen hela helgen eftersom att han skall ha fest i tre dagar nu. Ingen utav oss var pepp men vi ville ändå fira honom. Det var härligt att träffa alla och Robin som pluggar i en annan stad var där, inte varje dag man träffar honom längre.

Men det ballade ur lite när tjejer som drack en aning för mycket blev en aning högljudda. SESS hade bilen och jag vill spara mig inför Berlin så vi drack jordgubbssaft!


Hade en ganska chill outfit, tog även med goa raggsockar eftersom de är lite kallt hos Jonte..


Per passar inte i SESS glasögon?

Inte robin heller?

Men jag har underbara människor i min omgivning i alla fall...










Hem ljuva hem

Jag älskar verkligen att vara hemma ibland och då inser jag att jag borde vara det  mer. Man blir lugn och fokuserad, och ibland väldigt trött. Idag är jag ledig från skolan, eller mina lektioner är inställda vilket gör mig väldigt glad. Men ändå har jag mycket att plugga. Jag har verkligen svårt att ha god självdisciplin hemma, jag skulle nog behöva lära mig detta! När jag är hemma vill jag bara se på film och äta glass som man gjorde när man var liten.

Men det är kanske de som är felet. Jag är nästan aldrig hemma och när jag väl är det en längre tid så är jag oftast sjuk. Så då kanske de blir att man förknippar det med att vara hemma? Kan ligga något i det...

Men jag var i alla fall upp och hoppade tidigt eftersom jag hade dubbel körlektion som gick bra. Sedan har jag suttit på skolan och pluggat vilket också gick bra. Jag sitter mest där för att övertyga mig själv om att jag kan mycket, inte för att jag kanske behöver. Men det går alltid så långt att jag vill åka hem mitt i ett övningsprov och gör de därför extremt snabbt så jag får alla fel.. Men då är de som sagt dags att åka hem. Hade velat träna nu på morgonen men kom på att jag skall träna boxning ikväll. De är faktiskt inte bra att träna två gånger på samma dag. Så idag blir de boxningen och gymmet får vänta tills imorgon.

Nu skall jag skriva klart några saker som jag skulle gjort igår och sedan försöka koppla av, om jag lyckas? Det är sjukt svårt!










Seg tisdag

Idag är självkänslan inte riktigt på topp. Igår hade jag extremt mycket energi och fick gjort hur mycket som helst. Men idag står det stilla. MEN. Jag fick reda på att de hade hittat mina VISA-kort etc. på den krogen i Stenungssund? Blev jag lycklig? JA. Segt bara att jag hann spärra allt och tom. min legitimation. Det kostar 55 kr att häva den spärren men de är väl ändå bra att de är i säkra händer nu innan jag åker till Berlin om en vecka.

Har inte hunnit tänka så mycket på det dock, har så mycket annat i huvudet. Idag var jag på en mattelektion som inte gav mig speciellt mycket eftersom våran lärare kan vara den sämsta jag någonsin haft eller i alla fall en av de. Hon är väldigt duktig matematiker men de är hennes sista år som lärare och hon har nog jobbat på Polhemgymnaiset sedan de startades... så då kanske ni förstår hur det ligger till?

Körskolan var inte alls lika trivsam som de brukar vara och när jag kom hem tänkte jag plugga¨så ja kunde se på film hela kvällen? Men nu sitter jag här.. har jag pluggat klart? Nej. FYFAN..

Men ska plugga lite till sedan skjuter jag upp resten tills imorgon eller något. Är verkligen inte redo för plugg igen.. skulle behöva en vecka till.. men de får jag ju snart. Och träning vill jag ha mer av, men hur får man all tid?


Underbara Novemberlov

Nu är mitt sista novemberlov slut på riktigt och jag kan inte riktigt fatta det. Ska man aldrig känna den känslan igen? ÅH, jag får lite ångest när jag tänker så. Samtidigt har jag haft världens bästa lov.

Jag har jobbat en hel del vilket kommer gynna min ekonomi och så har jag ständigt haft något att göra. Vistelsen på tjörn är de blandade känslor om men hela den "resan" var väldigt spontan och det var underbart att se alla. Sista helgen var det lite fest med vänner som man inte festat med ett tag. Det blev promenad med Ikka och alldeles för lite träning. I går var vi också på ett releseparty på Valand för två snowboardfilmer. Vi var dock där för att träffa Anders och Per som höll i vår resa till alperna. Det skulle vara fel att kalla dem reseledare eftersom den funktionen inte fylldes...

Det blev en nykter kväll men vi hade väldigt roligt och det var underbart snowboard/skate folk. Hela klubben var skate och snowboard vilket man inte ser varje dag... så de var grymt! Och självklart va vi utklädda!


Gasse var på G






Vi var sjukt snygga på valand


Per är en grym reseledare!




Hej där!
Vi är två tjejer som har tänkt att göra något annorlunda. Vi har tänkt att blogga om våra liv och allt som hör till, på en och samma blogg!

Hoppas du gillar våran blogg och fortsätter läsa den. Den kommer uppdateras ofta och vara full med skojigheter!

För att läsa mer om oss, klicka på kategorin om mig...


Kontakta oss? [email protected]

copyright ©


RSS 2.0