Dags att tagga ner ?

Denna helgen har varit sjukt sjukt kul. Men nu är de dags att tagga ner, satsa på träning och plugg,  fika och kanske shoppa lite istället för att festa. Hade varit nice att mysa lite med vännerna istället för att kröka sönder. Imorgon blir de mys hela dagen med Linn eftersom vi slutar vid elva, helgen ska bestå av bio, god mat, filmer och ett par nya jeans. Nu ska de bli matte innan träningen med min underbart snygga sess! Puss


Vilken lång helg!

Denna helgen har verkligen varit lång. I fredags hjälpte jag och Dave Linnea och Mika med att spela in en film för deras temadag i skolan som handlar om bröstcancer. Efter de blev de lite shopping med Linnea och meningen va att jag skulle hitta presenter till de som fyllde år i helgen och en outfit. L hittade hur mycket som helst och de slutade med att ja bokstavligt talat sprang in på Gina för att ta en klänning ja sett innan och bara betala den för att springa till bussen. Senare på kvällen var det middag med Vickan som fyllde 18. Sjutk nice och bra förkrök. I stan mötte vi upp Mika och "gänget" från tjörn. Det blev en rikitgt nice utgång på trädgår'n som slutade med en trött mika och Yam hem i taxi klockan fem på morgonen. Har alltid sjukt kul med den tjejen!



Jag och vick


Sandra, Jempa, Sandra


Jag och sandra

Igår firade vi också Carro och jag var sliten som ett as. Men det var roligt men nu tror jag att ja ska tagga ner lite. Nu har de varit fest/utgång konstant i två månader. Kanske dags att börja välja bio framför krogen ett tag?
Linn ha mer sköna bilder och på tisdag blir det GG ocg pluggdag med henne! Nu är de plugg. Pusshej <3


Gårdagen

Igår var det party som sagt. Jag gick dit, trots min sjukdom! Och det gick jätte bra... typ. Jag hann ju gå hem en gång ensam i mörkret för att sedan återvända till den höga musiken och de glada människorna. Ångrar inte för en sekund att jag gick tillbaka! Det blev dans, mycket prat, många tröstande kramar, ligga i gräset och se upp mot den gråa himlen med Y och en hel del skratt. Efter festen köpte vi såklart korv på OKQ8. Det är ju en tradition.

Sedan säger jag bara en sak: Donkey kong :D

 

Idag har det varit ännu mer Donkey Kong spelande med Gasse och så har vi käkat pizza. Tror verkligen att jag behöver nappa en stund. Mitt huvud bara hänger som en död fisk på min hals.


Och så måste jag plugga idag? Skit också.

Förfest hos mig

Y och Johan

Yam slår stackars Per

Ligga i gräset

Jag posar så fint


sjukis

Hejs svejs alla som är friska och krya!

 

Igår kände jag mig helt väck hela dagen. Jag verkligen.. snubblade omkring? Och så hade jag ständig huvudvärk.

Så det blev att åka till Triumfen, som vanligt, och köpa massa glass, dricka, popcorn och chips. Mamma hade redan varit och handlat huvudvärkstabletter och nässpray. Jag använder mycket nässpray. Det vet alla som känner mig. Men igår använde jag helt överdrivet mycket. Jag har nog aldrig använt så mycket. Skojar inte om jag tog nässpray 15 gånger igår. Egentligen skall man göra det max 3 gånger per dag.

 

Jag känner mig som en hjärndöd sten idag med. Jag ser liksom suddigt? Skit jobbigt att läsa vad jag själv skriver.

 

 

Haha, jag bjuder på den. Jennifer som en hjärndöd sten = sjukis



Jag hoppas verkligen att jag skall få ännu några timmars sömn så att jag kan festa ikväll. Eller om jag inte gör det ändå? Jag har inte festat och träffat vännerna på en evighet och jag känner att det är dags nu.


Sjuk

Uch, fy och blä. På lönedagen?

Jag är sjuk, sjuk, sjuk. Jag är hur snuvig som helst. Jag kan ärligt talat inte ens andas genom näsan vissa stunder. Jag har huvudvärk, ont i nacken, tjock i hals och öron.

 

Jag vaknade vid halv 4 i natt över att jag var så täppt i näsan, och jag lyckades vecka Robin också. Jag somnade väl om vid.. halv 6? Klockan ringde 10 över jag bestämde mig för att inte gå till skolan. Somnade om vid 7 och sov till 10. Åkte till skolan och gjorde prov. Kom hem vid 14 och sov till 16:30. Dvs. 5,5 timmars dagssömn idag och jag hade kunnat gå och lägga mig nu igen. LÄTT!

 


Shohej

Äntligen är denna hektiska dag över med jobb och skola. Nu tar ja de bara lugnt och laddar in för helgen.. ja ska nu måla naglarna och plugga lite smått. sedan blir de nana!


Flytta

Japp! Då fick man beskedet! Vi fick lägenheten som vi var och kollade på i fredags. Så på tisdag skall mamma skriva kontrakt.

 

Det känns skönt på något sätt. Jag har ju bott i den här lägenheten i stort sätt hela mitt liv (dvs. sen jag började försskolan, så de mesta minnena är ju här ifrån). Jag gillar inte förändringar. Och detta är ju detta jag är van vid.

Men å andra sidan kanske det är bra att flytta. Liksom, lära sig att man inte dör av det? Då kanske det inte är lika jobbigt att flytta hemifrån själv sedan då man antagligen inte lär bo kvar i samma gamla område som alltid.

Dessutom kan det vara lite kul med förändring. Det tar väl ca 15 minuter att promenera bort till dit vi skall flytta från här jag bor nu. Det är ju egentligen inte jätte långt. Men man vet ju hur folk är, även jag. 15 minuter är en evighet och jag är lite rädd för att tappa mycket kontakt med de som bor här runt omkring som jag redan börjat tappa kontakten med på grund av mycket skola, jobb, träning och pojkvän. Det känns inte som att veckorna riktigt räcker till.

Men i och för sig. De riktiga vännerna orkar väl offra en promenad ibland? I hope so.

 

 

Det blir flytt först den 16 December, så det är ju ett tag kvar.

 

Nu är det en vecka kvar tills Bella flyttar från Knutby till Göteborg.

Och 12 dagar kvar till teori och uppkörning. Tror ni jag klarar det?

 

 

 


Lååång kö

Usch! Igår skulle jag till optikern. Och i vanliga fall när jag åker mot kungsbacka åker jag mot särö eller hur man nu skall förklara. Men mamma sa att vi skulle ta motorvägen, för det gör alltid hon.

Och det var kö från Frölunda tills man svängde av i kungsbacka! Alltså, vi körde i max 50km/h på motorvägen (110km/h). Men vi körde mest mellan 10 - 20km/h eller stod HELT STILLA. Vid ett tillfälle rullade vi inte ens 3 meter på 5 minuter.

Hur kunde detta då hända? Jo, dem asfalterade precis innan avfarten i kungsbacka! Hur korkad är man om man asfalterar mitt på dagen då alla skall hem från jobbet?

 

Vi åkte 16:20 ungefär och var framme hos optikern 18:05. Egentligen hade jag tid 17:00.

 


Pic

Kommer inte få mikas snygga bilder som hon tog åp mig i stan och inte dom från skolan idag så det får bli lite av dom jag tog själv. Lägger dock upp Mikas bilder senare för som är sjuuukt snygga....




Dagens outfit

Japp såhär så jag ut idag =)



Det blev även en fika med mika efter att vi ätit lunch med Alex och Victor. En sjukt skadeglad lunch med sushi blev det och sedan hamnade jag och Mika på expresso house utomhus i duggregn men det var mysigt.




Tomorrow is a good day?

Imorgon ska ja kila iväg på en 40 minuters mattelektion innan jag skall bege mig till Makeup studion i Göteborg och sitta som modell. Inte för att de är en big deal men jag tycker att de är så himla kul. Har kollat upp lite om dom och de har sjutk bra rykte och verkar vara duktiga. Kanske ett ställe man kan gå till om man vill bli sminkad inför balen? Hittadel lite bilder som dom hade tagit från tidigare och det verkar väldigt seriöst. Skall vara där klockan tio till ett och sedan efter de skall jah luncha med Alex och Mika innan ja beger mig till körskolan.






KLAR

Nu har jag pluggat klart matten till imorgon och nu ska ja övningsköra en timma med pappa innan träning. Imorgon väntar något kul som ja kan blogga om sedan. Ska bli en härlig inspirerande dag! (OBS! Min pappa måste lära sig att ta kort?) Och idag får vi kanske våra handskar på träningen? HOPPAS. Tandskyddet kan ju vara bra att ha nu när ja har en ostabil framtand efter helgen ;)

 




En nya vecka med nya saker

Nu är det måndag igen och jag kan inte låta bli att säga det, men jävlar vad veckorna går fort. Nästa vecka har vi vårt första stora prov. Kanske låter bra att inte ha haft det än men med alla inlämningar och allt annat smått som vi har haft i ALLA ämnen hade jag dött om de hade slängt in ett prov.

Idag var jag på bilskolan en stund och de är fortfarande vissa frågor jag bara inte kan få in u huvudet? Hur jävla svårt kan det vara? JA SKA KLARA DOM! Det värsta är att de är för de mesta slarvfel och då blir man ännu mer irriterad. OCH, någon snodde mitt pennfack på bilskolan förra veckan där alla mina underbara pennor låg som hjälper mig när jag pluggar? Jag älskade ju mitt pennfack :(

Men som sgat, har inte ens haft tid att blogga för mitt liv har sett ut något i stil med detta...?




Vardagslyx


Min mamma har stickat en go mössa till mig <3


sjukt

Det är sjukt mycket plugg hela tiden så ja hinner ju aldrig blogga. Denna helgen har varit lite lugnar än vanligt dock. Blev en middag i fredags och en efterfest på bryggan. Liten flis ur framtanden, kortkväll och massa jobb. Så skulle jag beskriva min helg väldigt kortfattat.




Differenses

 

 

 

 

Nejmen! Det var ju bra att ni inte visste det. För det är inte sant. Kanske ganska uppenbart med tanke på samma friss och samma bakgrund. Men jag försökte i alla fall!

 

Det känns som om jag borde vara schizofren eller något. Min högra och vänstra sida skiljer sig väldigt mycket. Nästan som den fagra prinsessan och hennes fula styvsyster. Kanske är jag två personer i en, utan att veta om det? Coolt i så fall!

 

 

 

Kolla längre ner! Olikt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jaja, skevt falskt leende. So whaaat.....?


Godmorgon

Blir ju inte så sugen på att gå ut när man ser vädret men här sitter man och äter frukost. Tittade på Stolthelt och fördom igår och den var sjukt bra. Är de någon som har tips på hur man ska lyssna på en ljudbok utanatt somna? Jag är på typ cd 1 av 20 och den skall vara klar om en vecka? HJÄLP? Nu ska ja testa min allergi igen sedan blir de skolai fyra timmar. Pusshej


Nice afternoon

Nu har jag pluggat mesta delen av dagen och vid fem avbröt jag med en fika i stan med PJ och Mika, även Linn hängde med en stund. Har inte träffat PJ sedan vår misslyckade reunion som sagt och de var riktigt nice. Vi satt i solen allihop, drack kaffe och pratade om allt som hänt sedan april. Alla är sugna på en skidresa igen såklart och det blev prat om åre vecka 7? Det roliga är att jag även pratade om Åre vecka 7 med några i klassen idag så de kanske blir av då? De är inte lika dyrt som alperna och man kan åka bil dit... Vi får väl se. Nästa vecka ska vi försöka få alla från tjöörn med på en utekväll i Götet, så dom kan väl inget annat än att joina? Nu ska ja se en film som vi har i läxa i svenskan, eller jag eftersom jag har missat lektionerna.. Pusshej



Mika och PJ i alperna vecka 7


Orkar man?

Äntligen är denna hektiska dag över och egentligen har man inte tid att blogga?

nu ska ja lyssna på en ljudbok som ska vara klar nästa vecka (jag är på cd av 20)?

Imorgon är de en lektion som gäller sedan blir de körskolan. Efter de är de hem och plugga järnet och på eftermiddagen blir de fika med Mika och PJ från alperna (han bor på tjörn). Skall bli sjukt kul att träffa dom båda imorgon men speciellt PJ som ja inte har träffat sedan vårt halvt misslyckade stela reunion i april. Idag är jag lycklig. Och idag är de regeringsval i norge. Hoppas de går bra och att de bästa vinner? (borde kanske lämna politiska åsikter från bloggandet?)


Fransväska med nitar

Hej hopp! Här är min nya väska influgen från Polen (mamma köpte den såklart).

 

 

 

 

 


Igår var det kräftskiva

Igår var jag med Larne (min björn) och hennes kompis emelie på en kräftskiva i vasastaden hos Emelies kompis. Jag kände inte någon förutom Larne men folket där var trevliga och vi åt massa kräftor, drack vin, sjöng och hade kul. Larne som aldrig hade skalat en kräfta förr hade lite svårigheter och det blev en del skratt. Han som bodde där försvann helt plötsligt med sin kompis och kommer sedan "ur garderoben" som två tjejer? Haha, ofta man bara har såndana kläder hemma liksom?


Efter en del mat och dryck blev det mer mingel och en jag pratade mycket med en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på som hade flyttat hit från borlänge bara sådär. Hon hade tagit studenten i våras och nu flyttade hon med sina kompisar som jobbar här bara för att se vad som händer och se om hon kan få ett jobb? Lät helt underbart att bara sticka iväg, kanske något man själv gör om ett år efter studenten?




Jävligt sköna människor. De skulle senare ut men emelie skulle plugga imorgon eftersom hon just börhat basåret på chalmers ville hon inte vara för trött på söndagen så då drog hon sig hemåt och Larne skulle sova där. Detta ledde till att jag mötta upp min ponk jennifer och jakob i min klass. Vi virrade runt lite på stan, åt kebab och hamnade plötsligt utanför Gretas. Men dte kändes lite ovärt att betala 90 kr för något man inte ville gå in på så jag, jakob och jennifer drog oss vidare. Senare fick hon skoskav och Jakob som är  omtänksam av sig ville ju hjälpa till...


Det slutade med att han gick igenom hela vasastaden med klackskor vilket jag fick på film. Hoppas inte han har skoskav idag? Men jennifer blev nöjd i alla fall. Vi blev inte långvariga i vasa eftersom vi började bli ganska trötta. Jag och Jennifer gick i förväg till hållplatsen och det första vi ser är en kille komma helt klädd i latex? WHAAT? Jag vågade inte ens ta kort på honom för hans såg sjukt läskig ut? De är väl sånt man bara hör om eller ser i porrfilmer? Så gick de två tjejer på varje sida av honom så man vågade ju knappt titta? Hallå eller? Mitt i stan? Vi trodde vi skulle dö av skratt!









Godmorgon på er

Som ni kanske ser har jag i föregående inlägg ännu en gång lyckats skriva på fyllan när jag har kommit hem. Eller om jag skall vara helt ärlig tror jag anledningen är att jag somnade denna gången?

Skall snart berätta om morgondagen skall bara redigera lite bilder först. Laddade nämligen ner ett fotoprogram som heter photoscape igår så nu kanske man kan få lite mer struktur på bilderna i bloggen här. I alla fall för min del. SESS är dock duktig på photoshop så henne behöver man ju inte oroa sig för. Annars är min dag planerad så att jag skall plugga fram till halv fem och sedan gå på power yoga med Carro. Sedan kanske ja skall se en film med Adam och G?











dödstrött

Hemkommen från kvällen som började med en helmysig kräftskiva med en Josefine som inte kunde skala kräftor (det kan nog inte SESS heller?).... Sedan blev det "utgång".ll
Lägger in bilder imorgon , nu har jag fått på denna datorn. Så de enda som de ska göra är att stöds och gör Parken.



Pusshang j




Härlig start på helgen?

Jag har inte alls pluggat lika mycket som jag borde och igår startade jag med att somna på min balkong i strålande sol med saft och min dator. Där låg jag och snarka till SESS ringde mig.



Efter det hade vi fotodag i fiskebäck och sedan var det raka vägen hem i myskläderna. Kvällen blev inte så lång för min del. Jag somnade som sagt vi elva i hennes säng och där satt hon och hade tråkigt. Men jag behöver sömn tror jag. Är dock inte pigg idag men nu är det middag som gäller. Kanske orkar slänga in ett kort på min outfit snart annars får ni se den när jag skriver om middagen.


Mini-fotodag

Hej hopp!

 

Idag har varit en riktigt lugn dag. Hela kvällen har spenderats med glass, tv (piraterna från Caribien), Y och dator.

Dagen spenderades med en kort foto-dag och massa kyla. Ny header! WEHO!

 

Här kommer lite bilder från idag...

 

 

Gött med fett hår och bortklippta nippels

 


En lugn fredagskväll, kanske för lugn?

Nu ligger jag här hemma hos SESS i hennes säng och ser på tv. Vi båda sitter här med våra datorer och bloggar. Som ni ser har duktiga SESS fixat med våran blogg och vi var ute idag och tog kort. Senare gick vi till affären med Adam och köpte glass. Han dissade oss och vi tittade på Pirates kl 9 på femman.

Men senare somnade jag och vaknade nu. Känner mig lite elak mot SESS men jag är så himla trött. Första hemmakvällen på en och en halv månad och stressigt i skolan. Skönt att sova mycket och väldigt nödvändigt. Vi har nästan tryckt i oss en halv liter glass var och nu är jag typ hungirg igen.. är inte van vid att ta de lugnt. Haha

Pusshaj











Underbara väder!

Sitter på min altan nu och steker medans jag väntar på att SESS ska komma hem. Det är säkert 22 grader och strålande sol. Har ingen kamerasladd här nu och vägrar flytta mig en centimeter så bilder kommer sedan. Idag var det en kort dag i skolan. Senare skall jag och SESS ut och fota och kanske göra om lite i bloggen. Om vi hinner ska vi träna annars blir det bara tjejkväll dagen lång med bubbelbad, bloggande, film och lite plugg också. Puss på er sålänge. Nu ska ja sola vidare ;)


Helt onödig text

Godmorgon godmorgon!

Just nu har jag information och layout. Såå tråkigt. Jag har ju redan gjort alla dessa wordövningarna en gång, men visserligen finns det en del saker som jag aldrig sett förut. Och det är väl bra att jag lär mig dem, men hur mycket kommer det användas? Jag har ju klarat mig bra än så länge.

Idag skall jag stanna efter skolan och plugga lite. Sedan skall jag åka till pappa med tåget och så skall vi övningsköra någonstans för att fixa mina handskar till boxingen. Hoppas dom är snygga! Jag kommer ju dö annars. Hatar om färgerna inte matchar osv! Haha

För övrigt har jag inget att säga. Jag har varit ensam hemma i två dagar och jag har inte svultit ihjäl eller satt eld på lägenheten än, som jag skrev till min mamma på sms förut dessutom. Hon är ju den oroligaste av dom oroliga.
Imorgon åker baby iväg också. Så då är jag helt ensam :( Han skall på Q-base... eller något. Det ligger i alla fall i tyskland.
Gonna miss you, hun!

Well, over and out!


Helo

Nu är jag hemma från halkan med körskolan. Det gick ju bra och det var jävligt kul. Inte direkt så att man kan sladda runt när man har fått körkort så man får passa på nu?

Nu har jag ätit världens sämsta lunch som bestod av tre mackor. Sjukt längesen jag satt och tryckte i mig mackor bara sådär men nu var det dags. Nu ska jag plugga hela eftermiddagen, övningsköra och ikväll träna med SESS ochd å även betala handskarna. Nu  har dom flyttat fram träningen till halv åtta istället. Så nu slipper man att vara hemma kvart i tio!



PUsshaj


Rusch

Hej!

 

Gud vad jag är bra. Gjorde precis världens bästa byte med Robin. Jag bytte mina (som är hans gamla joggingsbyxor som jag har tagit/fått) joggingbyxor mot att han går till garaget, hämtar bilen, kör runt och hämtar mig. Vi skall köpa godis! MUMS

 

Hur var det nu med mitt nya mål om att bli tajtare över magen? Äh, vadfan! Godis ör ju så gott!

 

Skall sitta vid tvn om tio min! Måste skynda! CIAO

 


lyrical

When your only friends are hotel rooms
Hands are distant lullabies
If I could turn around I would tonight
<3
Anberlin


Update

Nu sitter jag här som även SESS gör, hemma och har tråkigt. Verkar som vi båda bloggare håller på att råka på en liten förkylning. SKulle pluggat fram till nu men gissa vad? De har jag inte. Nu sitter jag  óch lyssnar på anberlin som är sjukt bra. Tjatar ut låtarna hemma på spotify eftersom jag inte har dom.. än?

Nu har jag i alla fall ätit en god middag och skall påbörja plugget nu efter lite klipp på youtube. Imorgon är det halka som gäller.

Pusshej

SVT

Här sitter jag. Det är tråkigt.

 

På bussen hem förut började jag må jätte illa. Jag trodde verkligen att jag skulle spy. Och när jag går av får jag kväljningar och grejer. Sprang typ hem, drack ett kallt glas cola och mådde genast bättre.

 

Och på tal om kall cola. Robin hade köpt sådana där frysbara glas till mig från coolstuff.se. Och så hade ett av glasen spruckit antagligen för att det var för mycket vätska i! Ganska dåligt... så vi får skall skicka iväg ett mail sedan och hoppas att vi får ett nytt.

 

Ikväll skall jag och Robin äta lite god mat och se på den stora resan på kanal 1. Känner mig faktiskt lite vuxen som väljer den stora resan framför Idol som sänds samma tid.

 

Vad är då den stora resan?

"Svensk realityserie från 2009. Säsong 1. Avsnitt 1 av 8. Det verkliga äventyret börjar nu. Följ med tre svenska familjer på ett hisnande och storslaget äventyr. De ska under några veckor leva med tre naturfolk i deras vardag i norra Namibia, i söderhavsriket Vanuatu och på den indonesiska ön Siberut. Klarar västerländska familjer att byta sina liv mot något så främmande - ibland till och med skrämmande? För stammarna är mötet med de svenska familjerna minst lika omtumlande. Vad har de att säga om sina västerländska gäster och deras märkliga vanor?"

Text hämtad från tv.nu

 

 

 

 

 


Sova

Någon mer än jag som hatar att bli väckt på morgonen?

Eller att någon ringer dig när du har två minuter kvar att snoza?

 

 

ZzzzzZZzzz....

 


God kväll, eller?

Hemma från träningen nu svettig och go. Den blir bara hårdare och hårdare, men de är gött. Nu är de raka vägen in i duschen och sedan plugg som gäller. Måste hinna fb med. Har blivit en facebook tönt på senaste.. men vad finns de mer för roligt när man går i skolan? Måste ju hålla kontakt med omvärlden på något sätt . Imorgon börjar jag tidigt med matte och slutar tidigt med. Då blir det en sexig lunch med Larne ,

Pusshaj


Fördriva tiden

Så, vem gillar min lejonfrisyr?

Med ett diadem i håret + massa hårspray

kan du också skaffa den här eleganta men samtidigt busiga frisyren.

 

 

 

Två inlägg på raken? Inte min stil. Men jag har faktiskt inget annat att göra. Jag borde plugga geografi, matte, pedagogiskt ledarskap eller körkortsteori. Men jag har ingen lust? Och när jag inte har någon lust spelar det ingen roll om jag läser, för jag får inte in någon fakta?

 

Idag har jag varit på bilskolan. Och fy fasiken vad jag är bra! Första testet blev det 70/70, och andra 69/70 varav det felet var ett slarvfel. Så jag måste ju vara bra? Riktigt jäkla bra! Frågan är nu om mitt bra snack kommer vara väldigt pinsamt om jag misslyckas med teorin. Men å andra sidan kanske bra snacket stärker mitt självförtroende och gör mig mindre nervös!? Vi får helt enkelt ta och se.

 

Just nu vill jag bara att livet skall falla på plats. Det är ju på plats. Så... de saker jag vill egentligen är väl:

- Bli lite tajtare över magen, dvs. kanske inte proppa i mig så mycket godis som jag gör. Men det är ju så gott?

- Att Teresa skall få sin bebis

- Att jag tar körkort, helst typ imorgon. Men jag har räknat och det är 29 dagar kvar idag tills dagen D

- Att jag får lite mer pengar, kanske tom ett annat jobb? Jag vill ha bra ob och omringas av kläder, tack!

- Att veckorna skall bli längre

 

Sedär, nu har ännu tio minuter gått. Och jag börjar träna först om en timme vilket betyder att jag helt enkelt måste plugga... lite.

 

 


Dagens låt

A Day To Remember - If It Means Alot To You

 

 

And hey darling, 
I hope you're good tonight.
And I know you don't feel right when I'm leaving
Yeah, I want it but no I don't need it,
Tell me something sweet to get me by,
'Cause I can't come back home 'till they're singing

Laa, la la la, la la la,
'Till everyone is singing.
If you can wait till I get home,
Then I swear to you that we can make this last,
Laa laa laa
If you can wait till I get home,
Then I swear come tomorrow this will all be in our past, 
Well, it might be for the best.

[Girl]
And hey sweetie, 
Well I need you here tonight,
And I know that you don't wanna be leaving me,
Yeah you want it but I can't help it, 
I just feel complete when you're by my side,
But I know you can't come home 'till they're singing,

Laa, la la la, la la la, 
[Both]
'Till everyone is singing, 
Laa, la la la, la la la,
[Guy]
If you can wait 'till I get home,
Then I swear to you that we can make this last,
La la laaaaa
If you can wait 'till I get home,
Then I swear come tomorrow this will all be in our past,
Well it might be for the best.

[Girl]
You know you can't give me what I need,
And even though you mean so much to me,
I can't wait through everything.

[Guy]
Is this really happening?
I swear I'll never be happy again,
And don't you dare say we can just be friends,
'Cause I'm not some boy you can sway
[Both]
We knew it'd happen eventually.

[Guy]
Laa, la la la, la la la,
Now everybody's singing,
Laa, la la la, la la la,
Now everybody's singing, 
Laa, la la la, la la la [If you can wait till I get home]
Now everybody's singing, 
Laa, la la la, la la la [I swear that we can make this last]
If you can wait till I get home [Laa, la la la, now everybody's singing, laa, la la la, la la la]
Then I swear that we can make this last [Now everybody's singing, laa, la la la, la la la]

 

 

 

 


NU!

Nu ligger anberlin inne på våran ipod. Lyssna och känns begäret! Haha, låter som ett psyco. Nu är det övningskörning som gäller!


ANBERLIN


VARFÖR SKALL LÅTARNA MED ANBERLIN VARA SÅ BRA? jag kanske håller på att bli kär på nytt? Haha. Dröjer inte länge innan jag kommer lägga in deras låtar här på bloggen så ni kan lyssna. Ni kommer förstå precis hur jag känner!


The begining of something new

Japp, nu är det ny vecka och är sjukt seg i kroppen. De kostar att ligga på topp! Haha. Har haft en helt okej dag i skolan med en del roliga och mindre roliga lektioner. Hade introduktion på marknadsföringen idag och med en lärare som är lite speciell! han sa att han skrev på dubbelsidor på papprena som han delade ut eftersom han ville spara på miljön. Saken var bara den att han hade andvänt papper i regnbågens alla färger.. vadå spara på miljön? Sedan drog han massa torra skämt vilket betyder att vi har något gemensamt. Men kommer man kunne koncentrera sig?

Jaja, nu väntar en timmas träning och skall försöka att inte fastna vid youtubeklipp med magnus betner denna gången. Sedan skall jag övningsköra innan träningen! Pusshej.


Veckans schema

Måndag morgon! Härligt... not.

Denna veckan bjuder på.. tja, inget speciellt allt.

 

Måndag, dvs idag: tänkte dra hem efter skolan och spela bonniers trafikskola samt plugga geografi och antagligen försöka mig på några tal ur matteboken. Matte b är fasiken skit svårt! Jag fattar ingenting!

Ikväll skall jag träna.

 

Tisdag: Hem efter gympan, duscha, och sedan kommer baby. Mamma åker ju till Polen och jag vill inte sova ensam hemma.

 

Onsdag: Skolfoto, baby,  träning

 

 

Torsdag: Bilskolan efter skolan en stund (måste ju hålla igång) och övningsköra med pappa på kvällen, om mina planer funkar som de ska.

 

Fredag: Försöka hitta på något lugnt, baby åker iväg till Q-base

 

Lördag: Jobba, mamma kommer hem igen

 

Söndag: Jobba, Robin kommer hem


Personalfesten blev spontan

Igår tänkte jag att jag skulle vara hemma och ta de lugnt. Kanske hyra en film eller plugga? Men nej. Lena från mitt jobb (som jag aldrig har träffat, bara smsat och bytt tider med) smsade och frågade om ja skulle med på personalfest. Hon ville inte gå dit själv. Jag hade inte skrivit upp mig men hon sa att de säkert gick bra ändå och de gjorde det. Det var hemma hos bjrön, en av våra arbetsledare. Han bodde ett jätte fint hus, fast de var nog hans föräldrars hus tror jag. Det bjöds på mat, cider och roliga lekar som Sofia och Emma hade satt ihop. Härliga poängpromenader och charader. Lena som jag träffade fö första gången var en riktigt go tjej och de var kul att se allas personligheter lite mer. På jobbet är alla så stressade och trötta jämt. Även vår chef var där och partajade med oss...





Jag och Lena


Härliga kollergor de där! Den som bjöd på stohej är björn i svart kavaj. Fick även sagt till Max att han ska sluta skrika på mig när jag står i kassan och frågar saker av ren rutin. haha! Blev dock tidig hemgång för mig och Lena. Några drog ut och andra stannade kvar. På torsdag ses vi på jobbet! =)


Trevlig helg

I fredags var vi ju på middag på hardrock för att fira Nikodemus. Han kom med ögonbindel tillsammans med malin och hans kompis och hade ingen aning om vart han var...


Hans första fråga när han tog av sig ögonbindel var "Vi är väl kvar i Göteborg? Men vilken restaurant?" Haha, helt vilse.


Mindre gullig bild på mig men den bjuder jag på ;)


En hungrig anton

Sedan blev kvällen längre och längre. Vi hamnade på the queen där jag träffade min sötis. Sedan drog vi vidare till blvd. Aldrig varit där och måste säga att de inte var någon direkt höjdare. Men vi träffade lite trevligt folk från alperna och satt på terassen till Malin lämnade mig!

Söndag

Söndagar är pluggdagar. Personalfesten igår var verkligen lyckad. Ångrar inte att jag gick dit, sjukt kul att se alla spersonligheter och lära känna mer folk. Tack lena som tog med mig! Lena var en helt underbart go tjej, henne ska ja tvinga med på en fika i veckan. Men nu ska ja fika med min sötis. Senare blir det plugg.

Puss på er!



Åker till borås strax

Nu är jag i alla fall hos Robin. Han körde sin kompis bil när han hämtade mig på tågstationen.

Den var jätte låg i sätet så jag kunde inte se ut och vägrade därmed ha bälte på mig. Jag ville ju sträcka mig så långt jag kunde för att se ut. Hur som helst så var detta ingen trevlig upplevelse eftersom jag är lite åksjuk.

 

Så här är bilen och jag! Och Robin förståss!

 

 

Mums, sladdar!

 

Robin vinkar (jag tvingade honom)

 

Ett trasigt glas mellan sätena

 

Jag med en snygg pose och mittbena!

 

Självaste bilen

 

 


Sååå... igår ...

Sååå... igår tog jag det lugnt med miss F dvs. Fanny the maaan.

Vi badade med massa badskum (hett med två tjejer i bikini, massa bandskum och rockmusik? Yeah) och lekte rockband. Vi använde oss av diverse fotfilar, duschmunsstycke och såklart fick själva vattenytan vara trummor.

 

Sedan såg vi Drag me to hell. Den var scary as hell! Allting hände så snabbt och jag HATAR det. Mitt ben var beläget snett över skärmen hela filmen. På det viset såg jag ju vara halva skärmen och filmen blev bara hälften så läskig. Men det var faktiskt en, enligt mig bra film, men vissa grejer var väl inte helt okej. Te.x. effekterna i vissa delar av filmen såg inte så bra ut.

 

 

Här är en snälla tanten från filmen. Det fanns även en väldigt sjuk scen där hon tappar sina löständer och typ... suger huvudpersonen på hakan (kanske biter). Den scenen gjorde mig lite psykad. Jag hatar sådana psyko-grejer.

 

Idag skall jag fara min kos hela vägen hem till Robin. Vi skall äta på jensens och se den nya Beckfilmen på bio. Det blir jag, Robin, hans vän Patrik, Patriks flickvän Malin (hon som har klippt mig!) och min vän Andärs.

Men vem ser Beck på bio? Beck är en sådan film man ser på tv eller hyr i videobutiken. Eller?

 

 

 

 

(Detta inlägget hamnade som ett utkast och blev därför publicerat lite för sent)

 

 


Shobre

Här sitter man i myskläder med gårdagens smink på och funderar på om de är dags att äta frukost? Igår var det en helt okej kväll med en sjukt trevlig middag på hardrock och en okej utgång. Lägger upp bilder lite senare. Just nu funderar jag på att göra en budget. Det är ohälsosamt att ha visa-kort.


WWD

Här är en liten smygtitt för er som är intresserade av WALK WITH DINOSAURS. Främst är detta inlägget skrivet för att min pappa skall få en aning om vad det är som vi skall gå och se den 10 oktober.

 

 

 


Segt som satan

Nu har jag suttit och jobbat sedan klockan ett med två föreläsningar åt min farbror. Det är kul samtidigt som det är sjukt segt. det är helt tyst här och jag kan inte lyssna på ipod eftersom jag måste höra om det ringer på dörren. Han sitter i möte och nu vill jag bara hem. Kommer jag hinna hem i tid så jag kommer i tid till middgen på Hardrock? Det återstår att det. Måste bara säga att jag älskar våran psyykologilärare mats som kommer vara min handledare i mitt projektarbete. Snart lägger jag upp bloggen till vårt arbete med. Den är inte riktigt klar än men den blir snyggare för var dag som går =)


Succes!

Ojoj ja lyckades med ipoden. Kan kanke avslöja hur man gör någon annan dag men det blev bra tycker jag! Hoppas Sess tycker de är lika bra! Säg till om de borde läggas till någon mer låt? =)


Fixar yammi

Igår när jag satt och pysslade med bloggen som jag och Jennifer skall ha för vårt projektarbete när jag kom på hur man kan lägga in musik på bloggen? Det är oftast störde sägs det men denna kan man välja själv om musiken skall spelas när man läser eller inte. Man blir medlem på en sida och så underhåller den servern din blogg med den musik du valt och det är GRATIS =)

Får se om jag lyckas nu.


Förkylning på G

Hemkommen från skolan från ett bra tag sedan. Nu är det virus på G. Har haft huvudvärk i flera dagar nu och idag kom snoret och hostan. Attans! Kan kanske ha något att göra med att jag tränade igår? Men det var roligt i alla fall. =)

Imorgon är det middag på Hardrock som gäller och den vill jag i alla fall gå på så idag ska jag vara hemma och kurera mig eftersom G är sjuk som skulle se film med mig. Men de är nog bra att vara lite för sig själv. Skall passa på att måla naglarna för en gång skull! Har hört att glass är bra för halsen? 



 Fast när jag kom hem så var de inte så himla tråkigt.. mamma drog med mig till en secondhand outlet som hade någon specialdag idag. Det fanns hur mycket som helst men man kan inte köpa allt. Jag fick i alla fall tag i  två helt okej armband för 35 kr tillsammans.

 
Vad tycks?


Nu skall jag i alla fall äta middag med familjen sedan blir det plugg!


Snabb update

Nu skall jag strax springa iväg till träningen. Ombyte först bara!

Jag älskar min webbkamera. Den tar sämst bilder men gör hela blogggrejen lite roligare eftersom man verkligen kan ta bilder från just den här exakta stunden.

 

 

Och just nu spelas denna låten på hög volym. Älskling som tipsade mig för ett tag sedan! Först tyckte jag att den var sjukt dålig. Men nu... weeey, grymt bra!

Känner mig sjukt taggad inför boxingen om typ... 30 min? Got to goooo!

 

Black eyed peas - I gotta feeling

 

XOXO ;)


Ooops jag glömde!

Jag och Jennifer kommer starta en blogg i samband med att vårt projekt sätter igång och då kan ju dom som vill gå in och läsa där =) Länkar den i framtiden.


God eftermiddag

Hemkommen från skolan och bilskolan som gick skit. Jag fattar inte att jag bara inte kan få in det i huvudet? Men skolan gick i alla fall bra. Vi har satt igång vårt projektarbete och jag och Jennifer som de ser ut just nu skall skriva om stress. Det är ett sjutk brett ämne men skall försöka få mer hanledning på fredag av vår psykologilärare som är vår handledare och även Claes min farbror som skall hjälpa oss mycket med det. Idag blev det sushi igen till lunch. Tröttnar aldrig och de är så fräscht och gott...

                                    

                                    

Jag slutade klockan ett efter att ha haft projektarbete men då hade bilskolan lunchstängt i en timma. Så de fick bli en going på espresso house med Vickan. Detta förgyllde min dag eftersom ja nu skall plugga fram till min träning klockan åtta. Sitter här i myskläder med en stor kopp kaffe samtidigt som jag försöker klura ut vilka internationella ekonomiska begrepp jag inte kan? Låter det intressant?
                                      


Godmorgon godmorgon

Att komma upp ur sängen idag var typ det värsta som kunsde hända. Var inte alls på g idag.

 

Och nyss såg jag en stor (fast egentligen liten) spindel grypa runt i rummet. Jag dammsög upp honom och chansar på en gummistövels-outfit eftersom det sägs att det kommer regna om man dödar en spindel? Hoppas hoppas!

 

På schemat idag:

- Skola

- Lång håltimma då jag går till bilskolan och köper med mig lunch

- En sista lektion

- Hem

- Plugga geografi och säkerligen något mer

- Träna kickboxning

 

 

Jag försöker se lite mysig ut!


Rebaliteringskväll

Ja de skulle jag kalla min kväll eftersom jag har legat och sovit till och från sedan klockan fyra idag. Emellan har jag pluggat och jag som klagade på G att han inte ringde? Jag sov ju när han ringde? Jaja, men de har varit skönt och behövligt. Om jag skall vara helt ärlig har mitt liv nog tagit fart lite för fort med träningar, skola och en hel del uteliv.

Nu har jag sett på en film som heter Nims Island som är en grym familjefilm men jag såg den för mig själv med lite glass =)

Som jag känner just nu skulle jag vilja ta de såhär lugnt hela veckan.. men på fredag är det en födelsedag som skall firas och man kan ju inte backa ur nu... Vi får väl se.

Nu ligger man insmord i vicks blå salva för att motverka eventuell förkylning. Imorgon är de kickboxning igen och då skall de beställas handskar för 900 ?

Godnatt.


Jag fattar inte?

SItter och gör körkortsteoritester på datorn nu och upptäckte något konstigt. Jag har oftast tio fel när jag inte tycker att de går bra och då blir man ju inte godkänd på körskolan, men de blir man på testskivan? Dom sa ju att de var uppbyggt på samma sätt som på de på skolan.. men jag fattar inte? Dock innehåller inte alla tester som man gör hemma 72 frågor som varje test på skolan gör.. är de en viss procentdel som man skall ha rätt på då?

Fattar nada?



Btw. Skulle ju ha filmkväll med Gasse idag. Men nu skulle han iväg med sin mamma, han har inte åkt än men vet inte när han kommer hem och jag skall till skolan i morgon? Den människan går ju inte att umgås med. Han backar ju alltid ur?


Bajs är inte kul

Jag jobbade i lördags. Och då hände en mycket äcklig grej!

Några timmar innan jag skall sluta mitt arbetspass har en liten unge kommit fram till tjejen som jobbar i kassan och sagt att det var bajs inne på toaletten. Jag var just då ute och städade i den så kallade matsalen, och tjejen som blev tillsagd kan ju inte bara lämna kassan. Så hon sa till våran arbetsledare att kolla vad den lilla killen menade.

Och det var precis som han hade sagt. Det var bajs inne på toaletten.

Då har något (ursäkta språket) jävla svin skitit på golvet? Alltså, satt sig och bajsat på golvet??? Hur fan kan man med att göra en sådan sak?

Och inte nog med det, det hade tydligen varit bajs i hela toan samt på toaringen. Som tur var så kollade inte jag in, jag hade väl dött då. Men någon var ju tvungen att kolla vad som hade hänt där inne...

 

Dessutom så sa min arbetskamrat i kassan till mig att hon trodde att "bajsmannen" hade varit här igen. Jag har ingen aning om vem det är. Men det betyder alltså att det finns någon man som också gör äcklga bajs-saker?

 

När jag berättade detta för Matilda i min klass så kom hon med en också, ganska spännande bajs-historia. Hon jobbar på en teater, jag glömmer alltid av vilken. Och en gång hade det varit någon där som hade kletat bajs (jaja, avföring med ett finare ord) på alla speglarna inne på toaletten. USCH USCH USCH!!! Det toppar ju min bajs-historia med 120%!

 


snygging

Jag äter lite frukost!, eller ja, snarare gör frukost

Dagens outfit blev jeans och t-shirt. Inte så vanlig outfit för min del!

 

 

Jag är lite snygg, som vanligt, wehhooo

 

 

 

Skall snart promenera till bussen och dra till skolan. Det händer faktiskt massa intressanta saker i mitt liv just nu. Men de sakerna känns helt meningslösa för andra? Har åtminstone två lite intressanta saker som jag kan skriva om ikväll...

 

Ciao!

 

 


Godmorgon

Idag är jag uppe med tuppen och har massa tid över eftersom Nina skall hämta mig. Hon tig körkort i fredags! Egentligen skulle vi mötas halvvägs och hämta upp Jossan efter det men hon är sjuk. Känns helt sjukt att alla tar körkort nu. Snart hoppas vi att de är min tur. Har halkan nästa onsdag men måste bara ligga i med teorin. Ibland undrar jag hur jag tänker när jag svara på vissa frågor? Kanske inte borde vara så trött när jag svarar på dem. Idag skall jag i alla fall sätta mig på bilskolan efter min enda lektion...

Idag ser jag svart ut. Snyggt och diskret


Till detta blir det vita converse i hopp om att de inte börjar regna. Nu ska ja koka kaffe som jag skall ha med mig i min termosmugg. Sommarjobbet har gjort mig beroende. Ha en bra dag!


Hej där!
Vi är två tjejer som har tänkt att göra något annorlunda. Vi har tänkt att blogga om våra liv och allt som hör till, på en och samma blogg!

Hoppas du gillar våran blogg och fortsätter läsa den. Den kommer uppdateras ofta och vara full med skojigheter!

För att läsa mer om oss, klicka på kategorin om mig...


Kontakta oss? [email protected]

copyright ©


RSS 2.0