Ett dygn på Tjörn

Igår åkte jag och Mika till tjörn för att hälsa på folket från Alperna. Vi kanske var lite överdrivet taggade men vi hade sjukt kul. Vi satt  på bussen och tjötade i en timma och åt frukt. Sedan fick Anders komma och hämta oss vid bussen. Vi åkte hem till hans mamma där vi först tog det lugnt och sedan gjorde vi oss iordning. Så kom Rickard Borg och vi åkte till Anders pappa för att sitta i världens mysigaste vinkällare med öppen spis och äta räkor, dricka vin, lyssna på musik och bara ha det underbart...

De blev ju nästan som att åka ut på landet.. Man fick åka bil vart man än skulle, bussarna gick inte och det var skog över allt. Men sjukt mysigt och roligt.


Ser ju helt sjukt ut med mina armar men den bjuder jag på!

Sedan kom Emil och skulle köra oss in till Steungssund och hamnkrogen (hk) som dom alltid är på speciellt på Onsdagar... det var en bit att åka men vi var fulla och glada i bilen. Det låter ju sjukt äckligt. Om jag skall vara ärlig har jag haft de bästa kvällarna när jag har varit nykter. Jag tror faktiskt att jag skall köra mer på det i framtiden. Om någon tycker att jag är tråkig kan i alla fall inte många av mina vänner klaga som var med denna kväll. Dom visste kanske inte att jag var nykter då försen nu men ja hade sjukt kul.

Men vi träffade en hel del som var med i alperna på HK och det var underbart att se alla igen. Det var ett litet ställe men ganska mysigt. Många körde men jag tror vi fyra lyckades festa för dom med. Gusten bjöd mig och anders på två sjukt äckliga shotar med tabasco i? Sjukt starkt.



Senare på kvällen blev jag dock av med mina busskort, pengar (200), legitimation och bankomatkort. Hur fan hände det? Antingen måste någon tagit sig ner i min väska eller så kanske jag har tappat det. Men då har fortfarande någon tagit sakerna eftersom HK inte hade fått in, hört eller sett något. Det ligger inte i någon av bilarna vi åkte i och inte hemma hos någon. Det är ganska uppenbart att någon har tagit det?

Nu är det i alla fall polisanmält, korten är spärrade och mitt största problem nu är att jag inte har någon legitimation (har pass men det är klumpigt) och inga busskort. Måste ringa västtrafik imorgon och kolla hur jag skall göra. Det kommer kosta 200 att få ett nytt terminskort och det utökade får jag köpa själv.... men det suger!

Bortsett från detta hade vi en toppendag på tjörn och det var sjukt kul att träffa alla igen. Lagom sliten idag och imorgon får jag ta tag i verkligheten.









Chokladpudding på Soya

Nu sitter jag här med min chokladpudding från Alpro som mamma hade köpt till mig. Idag är man lite seg efter ett dygn på Tjörn som jag snart tänkte blogga om...



Höstshopping



Härlig kväll

Nu ska jag packa lite för det orkar jag inte göra imorgon. Ska dock inte ha med mig så mycket men ändå skönt att få det gjort. Igår storstädade jag mitt rum för en gång skull och möblerade om lite. Kan bara städa när jag är arg för att komma på andra tankar.. skulle aldrig komma på att städa annars. Så med andra ord, de kanske händer en gång i halvåret. Men snyggt blev det i alla fall. Man hittar så mycket roliga saker när man städar så sällan, saker man inte visste att man hade. Jag hittade också ´mitt kvitto på mina hörlurar till ipoden som gick sönder i veckan så då kunde jag byta dom! Självklart laddade jag med lite sushi efter som jag tyckte att jag var värd. Finns det någon bättre självbelöning än god mat?`




Mycket saker på väldigt liten plats


Så lätt fick man undan alla böcker som låg över hela golvet.. skolan skolan..


Så hittade jag en hel plastficka med massa gamla kort!

Ikväll har jag bokat in mig på ett härligt spinningpass på 60 minuter!

Lov med plugg och jobb

Nu har jag mitt sista novemberlov någongsin! Känns hemskt att tänka så men ändå skönt. Man börjar faktiskt att bli vuxen?

Dock har jag jobbat hela helgen och hela dagen idag men de är ändå skönt att vara lite sysselsatt. Imorgon skall jag och Mika åka till Tjörn och hälsa på lite folk som vi träffade i Alperna! Skall bli galet kul. Vissa utav dem har jag i alla fall inte träffat sedan dess i februari. Annars brukar några alltid vara i Göteborg och festa men nu är de våran tur att åka till dom. Vi skall äta räkor, pimpla vin, gå ut och sedan skall vi sova hos Anders.

Spännande, men innan skall Mika jobba som hon gör nu och jag skall till bilskolan... men de är ändå ganska skönt att ta de lugnt innan. Man behöver ju inte så mycket packning men lite saker måste ju med som partyoutfit, pyamas, tandbortste, lite vin ...


Såhär brukar för övrigt mina dagar på bilskolan se ut...


Blondinbella blev blond igen!

JA! hon är blond igen. Jag som älskar att följa hennes blogg läste precis detta. Dock passade hon superbra i brunt och jag tycker faktiskt hon såg mer vuxen ut. Men det är trots allt ingen BlondinBella utan de blonda håret. Älskar att hon skirver så bra! Vardagsnöje kallar vi det!

 


Jobba snart

KOm precis hem från körskolan där allt gick toppen. Varit i skolan på två lektioner som alltid på tisdagar. Nu skall jag plugga lite innan jag skall iväg och jobba klockan fem. Imorgon har vi en lektion sedan skall jag plugga loite med Malin och på kvällen blir de träning.

Snart är det lov och det skall bli underbart. Att bara göra saker som man vill göra. Skall dock jobba fredag, lördag och söndag. Men sedan är jag ledig en hel vecka och kan göra precis vad jag vill!  GALET!


Slutspurt

Nu är det sista veckan innan lovet och då är det alltid mycket. Många har blivit sjuka, ett jättestort prov i internationell ekonomi och svenskaredovisning. Alltid galet mycket och känner att det är väldgit stressigt med allt som måste bli klart.

Fick även tillbaka prov i filosofi idag och inser att de inte är mitt ämne. Fick nöja mig med ett G och jag fattar fortfarande ingenting. Fast jag fick MVG på rättskunskapsprovet så det kändes ändå bra.

Men i helgen har de varit mycket plugg och jobb och idag gick jag och la mig när jag kom hem klockan 3. Vaknade sedan 2,5 timmar senare med feber? JAG HATAR STRESS. Men skönt med lov snart. Idag blir det ingen träning då eftersom man inte skall träna när man är krasslig. SESS behövde tydligen plugga med så de kanske var en bra timing då.

Fick även svar från en nattklubb i berlin på mejlen idag. Den 9 november åker min klass till Berlin på klassresa som vi har försökt genomföra i tre år och nu är den bokad. Har mejlat med en populär och ganska udda men snygg nattklubb där som heter spindler klatt. Vi är välkomna och de ser fram emot när vi kommer. Den ligger 30 minuter från huvudgatan så fick även en vägbeskrining på hur man tar sig dit...


Matlounchen på SpindlerKlatt, dock ligger nattklubben i en annan lokal

Idag blir det bara att ligga kvar i sängen med lite plugg och film


Lugn helg

Igår var det fyra timmars jobb och innan det så hängde jag lite med pappa och vi övningskörde. Sedan efter jobbet åkte jag hem till SESS och vi gjorde ingenting vilket var sjuk skönt. Satt och sjöng till gamla låtar, poppade popcorn, kollade youtube i nästan fyra timmar. Det var galet kul, så pratade vi massa minnen eftersom alla låtar vi sjöng är nästan 6 år gamla många utav dom

En Yam&Sess dag som är ganska sällsynta nu för tiden. Dock skall SESS jobba en del på helgerna framöver så då ska jag försöka haffa en till sånhär kväll! Idag är de plugg som gäller. Fundrar på att träna men kanske inte hinner.

Igår när jag tog han om en gäst på jobbet så sprack min läpp när ja tog beställningen. Många blir ju nojiga när de ser blod i samband med restaurant även om jag bara ger dom maten.. så för att inte skrämma iväg honom fick ja suga på min sprucka läpp som nu har svullnat upp som en ballong!

pusshej


Skola

Sitter i biblioteket just och har pluggat en del på vårt projektarbete som tar sjukt mycket tid. Körskolan öppnar klockan 2 så då skall jag dit och göra lite prov. Borde börja plugga internationell ekonomi inför nästa veckans prov men de har jag inte gjort... kan bara inte börja. Varför? Man kan ju inte klaga på något som man inte tar sig tid till...

Skall i alla fall ta mig till bilskolan nu och sedan är de hem och plugga. Har börjat med mitt argumenteraden tal idag med som skall handla om att man skall ha mer coaching i gymianset, framför allt i skolor som har höga krav. Gick i friskola innan där de lades ner en hel del tid på detta och de va superbra och kanske mer uppskattat nu i efterhand. Får se hur de går.. svårt att hitta fakta bara.. Pusshaj


AH GRATTIS

Igår tog världens coolaste SESS körkort. Stort grattis! Hoppas att de är min tur snart...

 

:D

 

 

Idag var hon lyckligare än på detta kortet. Nu sitter vi och pluggar och ska träna nu. PUSS!

 


Söndag kväll

Hemkommen från yogan för någon timma sedan, mätt som en plätt. Sitter nu och lyssnar på nrj som spelar no stress. Haha, de kan man ju säga om min helg. 22 timmar sömn de sista dygnet. Skolan och allt tar verkligen på krafterna, men roligt är det. Idag kommer min Mika hem från Kina, jag´skall nu hoppa in i en varm dusch och sedan skall jag ta tag i de böcker som skall läsas och allt vad det är inför veckan!



En härlig bild från grekland i Maj, LYCKA! Jag känner mig lycklig just  nu weeeiho!


Photoscape

Som  ni ser har jag fastnat i ett fotoprogram som heter Photoscape och kan inte sluta klippa ihop lite scraps om min stil, eller saker som jag vill ha =) men nu är det läggsdags! Godnatt


This fall




Shopping, ekonomi, ekologi...

Nu när man inte är ute i helgen blir man lite lätt shoppingsugen istället.. de är svårt att hålla sig men man kan underhålla sig genom att klippa och klistra lite i en personlig stil..






Unna mig själv!

Igår kände jag för att unna mig själv något efter snart en halv termins hårt pluggande och mer därtill. Även för att pusha migg själv och "visa" att de lönar sig! Så jag köpte ett par blåjeans från seven som är sjukt snygga..






Sova,plugga, äta... sova, plugga, äta

Ja det är vad min lördag har bestått av. Min pappa har varit galet sur på mig idag! Så egentligen skulle vi varit i stan och ätit middag med familjen men icke. Min pappa har en förmåga att ställa in allt när ham är sur. Han visste dock att jag skulle vara hemma hela helgen och det kanske var därför som han ställde in det?

Anledningen till varför han blev sur var för att jag inatt inte kom hem med den buss jag skulle. Bion var sjukt lång och jag var i brunnsparken vid tolv. Då hade jag missat bussen och spårvagnen. Så om ja skulle komma hem helt okej hade jag fått vänta i kylan i 45 minuter men de kände jag inte för. Så jag tog buss 50 till frölunda torg. Där brukar de gå bussar till en hållplats i ett industriområde nära mig.. Så jag tänkte att varje gång jag gått ensam därifrån har pappa blivit arg och sagt "DU SKULLE RINGT MIG!". Och en annan gång när jag väl ringde så svarade han inte eftersom han låg och sov.. Så var det nu med. Men innan jag ringde pappa så ringde jag hem till en vän till mig och frågade om hon kunde kolla så att bussarna verkligen gick som jag trodde. Hon sa då att de gikc den bussen halv ett till de området, precis som jag trodde.. så jag ringde pappa och sa de och han som låg och sov fick klä på sig och cykla dit.

När jag kommer till torget ser jag att bussarna inte går så längre och ingen buss över huvudtaget går hem till mig? Vadfan gör jag nu? Så jag ringer pappa och säger som de är och han blir skitsur och säger någit i stil med "MEN JAG STÅR JU REDAN HÄR?". Så jag säger att jag inte kan hjälpa att de ändrat busstiderna och att de stod så på internet. Så han säger att ja skall börja gå ELLER ta en  taxi. Taxi är svindyrt och jag vill inte gå själv så ja säger att jag kan åka hem till Sötis som jag pratade med innan och hon hade sagt att jag kunde komma till henne. Så då sa han att jag inte skulle de och att jag fick bestämma hur jag skulle göra (TAXI ELLER GÅ?). Då ber jag honom att bestämma men de gör han inte. Så då går jag på bussen för att slippa stå själv på torget? Då ställde han in middagen för idag? MOGET? Nej.

Har i alla fall haft en mysig dag och mamma köpte sushi till mig. Har läst bloggar, fastnat vid facebook, pluggat och sovit. Hann även trycka i mig lite av min mjölkproteinfoira kladdkaka från i sommras som låg kvar i frysen. Imorgon blir det ännu mer plugg och även träning!


Bio igår!

Okej nu ser jag att de är sjukt dålig uppdatering på denna bloggen både från mitt och SESS håll, men skärpning där. Vi har helt enkelt haft fullt upp. Nu har jag i alla fall världens lugnaste helg och de är första lördagen på säkert ett halvår som jag har bestämt mig för att bara sitta hemma och mysa. Det var prat om film med G senare men de blir ju aldrig av så ja skulle rent ut sagt bli förvånad om de skulle ske. Just  nu är målet att skriva klart min svenska essä och plugga körkortsteroi. Jag har precis tryckt i mig 8 bitar sushi och nu sitter jag och myser med lite naturgodis. Igår blev det shopping. Jag tänkte att jag skulle unna mig ett par vanliga blåjeans som de faktiskt är birst på i min garderob. Hittade ett par från seven som jag tyckte att jag själv var värd om jag fortsätter att lägga ner mycket tid på skolan... försökte helt enkelt hitta ett litet lockbete för mig själv...

Igår var jag på bio med Linn och malin. Vi skulle se flickan som lekte med elden och innan vi gjorde de skulle vi fika med Larne och underbart roliga Alex. Men larne skulle gå ut och ville att vi skulle ses på ett ställe där hon kunde ta ett glas vin. Så vi satte oss på olearys där de var 100 % after work. Efter många om och men fick vi bord i matsalen trots att vi inte skulle äta något. Jag, Linn och Malin hade kommit överrens som en vit helg och tro de eller ej men vi beställde in supregoda ALKOHOLFRIA drinkar =). Larne tog ett glas vitt och Alex som senare skulle hämta sin lillebror körde på en redbull.




Mindre vacker bild på oss kanske? det bjuder vi på!
Självklart var filmen bra och sjukt bra för att vara en uppföljare. Den tredje (luftslottet som sprängdes) kommer redan den 27:e november och då skall i alla fall jag sitta på bästa platsen på premiären!


Skillnad på min och Linns dricka? Självklart skall jag trycka i mig den stora!




Hej där!
Vi är två tjejer som har tänkt att göra något annorlunda. Vi har tänkt att blogga om våra liv och allt som hör till, på en och samma blogg!

Hoppas du gillar våran blogg och fortsätter läsa den. Den kommer uppdateras ofta och vara full med skojigheter!

För att läsa mer om oss, klicka på kategorin om mig...


Kontakta oss? [email protected]

copyright ©


RSS 2.0