Dietist skit

Idag är dagen innan jag börjar i skolan igen. Trots detta var jag uppe halv sju i morse eftersom jag skulle till dietisten för rådgivning för min allergi. Men det visade sig att hon inte var specialist och de hade diskuterat om de skulle skicka min remiss vidare. Men det gjorde de inte. Varför? Hon kunde ju inte mer än vad jag själv kunde. Fick ialla fall tid för allergitest på torsdag hos min läkare ! Men de låter läskigt. De ska ge mig ämnen och se om jag får allergiska reaktioner. Men de är ju under kontrollerade tester.

I alla fall, ska til körskolan sedan och skall även hinna med stan en snabb sväng. Jag tycker inte att de är någon idé att gå och lägga sig igen så jag tänkte se lite på greveholm i någon timma. Älskar verkligen den julkalendern, jag tröttnar aldrig. Var även inne på Biancos hemsida och fastnade för dessa snyggingar..


Men vi får väl se hur det blir när lönen kommer. De är ju snygga både till vardags och som partysko. Prio ett är dock boxningshandskar till träningen och en bra skolväska! Nu blir det lite film!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0