Seg start på dagen, men solen lyser!

Idag lyckades jag försova mig för första gången på hela sommaren. Som tur är har jag en pappa som vaknade tidigt och rusade ner för trapporna...


"Vet du vad klockan är eller?"


Det värsta var att jag hade vaknat "halv sex" då klockan egentligen var halv sju och tänkt, Nej men klockan är ju bara halv sex, en halvtimmas sömn till.


Men så blir det när mobilen håller på att se sina sista dagar. Ingen hör vad jag säger när jag ringer och den vill inte väcka mig. I natt åkte en kompis till mig till Visby för att vara där i en vecka med strålande sol. Är lite smått avensjuk. Men i helgen skall jag nog till fjällbacka med Malin. Hennes föräldrar har hus där och Malin har ju körkort så det kan nog bli lite mysigt. Det skall bli fint väder och vi kan ta en biltur till Smögen?


Jag är bara lite orolig över min allergi mot mjölkprotein. Jag kommer få köpa med mig massor med egen mat. Så de kanske blir lite jobbigt, vill inte få någon allergisk reaktion där men jag får väl passa mig. Hoppas på att man kan ligga i bikini och steka i helgen i alla fall.


Nu är det snart lunch här på jobbet och det skall bli gott. Längtar dock till ett glas vin med Jessica sedan som jobbar på Gina Tricot och alltid har sjukt snygga kläder. Jag hade också velat jobba i en klädaffär!


Så Sugen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0